Πλέον θα έχεις δικό σου «κανάλι» στο Instagram και δεν πρόκειται για φάρσα!
Θα γίνει του...βίντεο!

To Instagram δε σταματά να εκπλήσσει τους χρήστες του!

Μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες, το Instagram, αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες του να μπορούν να ποστάρουν βίντεο διάρκειας μέχρι μια ώρα και ήδη έχει απήχηση στο κοινό του.

Το Instagram ανήκει στην οικογένεια του Facebook και μαζί με το WhatsApp και το Messenger, έχουν καταφέρει να τραβήξουν μεγάλη μερίδα του παγκόσμιου διαδικτύου προς το μέρος τους.

Τώρα, το μέσοκοινωνικής δικτύωσης ετοίμασε κάτι που θα κάνει πολλούς χρήστες να χαρούν. Με το IGTV (instagram tv)θα μπορεί ένας χρήστης να ανεβάζει βίντεο που θα διαρκεί μια ώρα. Βέβαια, ο κάθε χρήστης θα έχει άλλη αντιμετώοιση διότι όσοι δεν έχουν μεγάλο κοινό θα μπορούν να αναρτούν βίντεο διάρκειας 10 λεπτών, αλλά κάτι είναι και αυτό.

Στην ουσία, το IGTV θα θυμίζει το γνωστό σε όλους μας Youtube και όποιος έχει λοαγριασμό στον μέσο, θα έχει αυτόματα δικό του κανάλι όπου και θα ανεβάζει τα βίντεο του.

Τώρα, λοιπόν, ξέρεις πως είσαι «καναλάρχης» από το πουθενά και μπορείς να κάνεις τα δικά σου βίντεο και να ενημερώνεις τους followers σου για τις δραστηριότητες σου!

Δες και αυτό: Το νέο feature του Instagram είναι αυτό που περίμενες καιρό τώρα!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;