Επίθεση με βιτριόλι: Συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα περιγράφει τη ζωή της στις φυλακές
Επίθεση με βιτριόλι: Συγκρατούμενη της δράστιδος περιγράφει την καθημερινότητά της στις φυλακές

Η επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι μία υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο, το οποίο παρακολούθησε τις εξελίξεις της δίκης με μεγάλο ενδιαφέρον. Στις 21 Οκτωβρίου 2021 ο Εισαγγελέας στη δίκη για την αποτρόπαια , ζήτησε την ενοχή της κατηγορούμενης για απόπειρα ανθρωποκτονίας με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου εκδικάστηκε η υπόθεση να κρίνει την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 την Έφη Κακαράτζουλα ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Έτσι, η δράστης της επίθεσης με βιτριόλι μεταφέρθηκε στις φυλακές της Θήβας προκειμένου να εκτίσει την ποινή κάθειρξής της 15 ετών.

Σήμερα Τρίτη (15/2) στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» η δημοσιογράφος, Κέλλυ Χεινοπώρου, αποκάλυψε άγνωστες πληροφορίες για τη ζωή της Έφης Κακαράντζουλα στις φυλακές της Θήβας, αφού σύμφωνα με όσα περιγράφουν ορισμένες συγκρατούμενές της πρόκειται μια ψυχρή γυναίκα που δεν μιλάει ποτέ για την υπόθεση με το βιτριόλι.

Επιπλέον, έγινε γνωστό πως η δράστης εργαζόταν στην αποθήκη της φυλακής, αλλά επειδή έκλεψε κάποια ρούχα έχασε τα μεροκάματα που είχε δουλέψει. Επιπλέον, στο «Πρωινό»  μίλησε η 49χρονη που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, καθώς εκτίει την ποινή στην ίδια φυλακή με την Έφη Κακαράντζουλα.

Πιο συγκεκριμένα, η συγκρατούμενή της μιλώντας για την Έφη Κακαράντζουλα είπε:

«Δέχθηκε κάποιες επιθέσεις στη φυλακή από άλλες συγκρατούμενες για την πράξη που έχει κάνει σε βάρος της Ιωάννας. Κάνει εντύπωση σε όλες τις κρατούμενες ότι περιποιείται πάρα πολύ τον εαυτό της. Δηλαδή, περιποιημένη, καλοντυμένη, βαμμένη συνέχεια. Προσέχει την σιλουέτα της, την εμφάνισή της ακόμα και στη φυλακή». 

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πηγή εικόνας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;