Ψυχίατρος Ιωάννας Παλιοσπύρου:
Ο ψυχίατρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος, ήταν καλεσμένος της ίδιας στο podcast που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό.

Ο ψυχίατρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος, ήταν καλεσμένος της ίδιας στο podcast που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό.

«Ως προσωπικός σου γιατρός και ως προσωπικός σου ψυχίατρος πρέπει να σου πω ότι ειλικρινά συγκλονίστηκα όταν αντιμετώπισα έναν άνθρωπο στον οποίο έλειπε ένα από τα βασικά πράγματα έκφρασης. Το πρόσωπο», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη στιγμή της συνάντησής τους, σημειώνοντας πως «έγινε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο όπου δεν έμπαινε ήλιος περίπου στις 12:100 το μεσημέρι».

Και πρόσθεσε ότι: «Συγκλονισμένος έπρεπε να σου πω ότι μπορώ να σε βοηθήσω και να σε κάνω καλά. Πρέπει να σου πω ότι ήταν η μοναδική στιγμή στη ζωή μου που αντιμετώπισα έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν φοβήθηκα ή ότι δεν είχα αγωνία. Την πρώτη ημέρα που ερχόμουν σπίτι σου το αυτοκίνητό μου ερχόταν με 60χλμ, την δεύτερη με 40χλμ και την τρίτη με 30χλμ».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;