Δολοφονία Άλκη: Ο «Αθηναίος» φέρεται να ομολόγησε πως κρατούσε το μαχαίρι
Δολοφονία Άλκη: Ομολόγησε ο «Αθηναίος» ότι κρατούσε το μαχαίρι τύπου «καραμπίτ».

Κατά την απολογία του ο 25χρονος, αποκαλούμενος και «Αθηναίος», ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή στη δολοφονία του Άλκη, προχώρησε στην ομολογία ότι κρατούσε μαχαίρι, τύπου «καραμπίτ».

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, που κράτησε πολλές ώρες, ο 25χρονος, επιβάτης του τρίτου αυτοκινήτου, παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, ότι το χρησιμοποίησε και κατάφερε «δύο τσιμπιές», όπως είπε, σε άτομο που, όμως, δεν ήταν ο Άλκης. Όπως όλα δείχνουν, το μαχαίρι αυτό φέρεται να εντοπίστηκε από την αστυνομία. Τον 25χρονο είχε κατονομάσει συγκατηγορούμενός του ως εκείνον που μαχαίρωσε τον 19χρονο Άλκη. Ο συγκατηγορούμενος επέδειξε και το σημείο όπου πέταξε το μαχαίρι, σε ερημική περιοχή.

Οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι βρέθηκαν ενώπιων της ανακρίτριας. Όλοι αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου.

Ο 22χρονος οδηγός του δευτέρου αυτοκινήτου φέρεται να απολογήθηκε ότι πλησίασε στο σημείο του εγκλήματος, όταν το φονικό επεισόδιο είχε λήξει και επέστρεφαν οι συγκατηγορούμενοί του. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο οδηγός φέρεται να ανέφερε τα εξής:

«Δεν κρατούσα τίποτα στα χέρια μου και δεν χτύπησα κανέναν.»

Ο 23χρονος επιβάτης του ίδιου αυτοκινήτου φαίνεται να υποστήριξε ότι βγήκε από το όχημα αλλά δεν απομακρύνθηκε απ’ αυτό. Ο 21χρονος επιβάτης και αυτός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, υποστήριξε ότι δεν είδε τίποτα από το επεισόδιο και δεν κατέβηκε καν στο δρόμο. Όπως φέρεται να είπε ο ίδιος:

«Δεν γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπήρχαν όπλα στα αυτοκίνητα ούτε πως η συνάντησή μας αυτή θα είχε τέτοια κατάληξη.»

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι κλήθηκαν να αποκαλύψουν την ταυτότητα και τον ρόλο του οδηγού του τρίτου οχήματος. Όπως και οι προηγούμενοι που απολογήθηκαν, φαίνεται να μην έδωσαν αξιόπιστες απαντήσεις ή δήλωσαν άγνοια.

Οι πολύωρες απολογίες τους τελείωσαν αργά το βράδυ της Παρασκευής, με την ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως ως προς την προφυλάκισή τους. Η διαδικασία των απολογιών θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με τον 20χρονο, ο οποίος είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
52'
1 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
58'
2 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;