Αγίου Βαλεντίνου 2022: Τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στο κορίτσι σου
Αγίου Βαλεντίνου 2022: Μια ημέρα που θεωρείται ιερά εξέταση για τους άνδρες.

Valentines Day. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2022. Των ερωτευμένων. Μια ημέρα που τα ζευγάρια κάνουν δώρα μεταξύ τους μιας και πλέον το στερεότυπο ότι ο άνδρας είναι «υποχρεωμένος» να κάνει δώρα και μάλιστα ακριβά στην καλή του χωρίς να περιμένει κάτι από εκείνη δεν υπάρχουν.

Αφού εδώ και πολλά χρόνια οι γυναίκες εργάζονται, έχουν τα δικά τους χρήματα και κάνουν ωραία δώρα στους συντρόφους τους. Σίγουρα, όμως αυτή η μέρα παραμένει ιερά εξέταση για τα αγόρια της οικουμένης. Οι γυναίκες περνάνε από τεστ τους άνδρες. Συζητάνε τα πάντα με τις φίλες τους που είναι μια μίξη των πιο αυστηρών κριτών talent show ever.

Οπότε το να θυμηθείς την επέτειο και τα γενέθλια της είναι προφανώς στα sos της ύλης, αλλά μην αψηφάς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όσο κι ακολουθούν το ρεύμα της εποχής που θέλει να «ενοχοποιεί» γλυκές πράξεις έρωτα και συναισθημάτων, που προφανώς είναι ωραίο να συμβαίνουν κάθε μέρα, αλλά και μια γιορτή τον χρόνο δεν μας βλάπτει καθόλου.

Πάμε να δούμε μια μικρή λίστα με ωραία δώρα για να την καταπλήξεις

  • Κολόνια:
    Υπάρχει ο μύθος πως είναι δώρο χωρισμού, αλλά όσο κι αν πιστεύουν σε αυτά αρκετές γυναίκες, το μόνο σίγουρο είναι ότι ξετρελαίνονται με τα αρώματα.
  • Ρούχα:
    Δεν έχει σημασία η τιμή, ούτε το τι είδους ρούχου θα πάρεις. Αρκεί να θυμάσαι τα αγαπημένα της χρώματα, τι της λείπει από την ντουλάπα της και να έχει μια καλή αισθητική η επιλογή σου. Ξέρω, δεν της λείπει τίποτα από την ντουλάπα της, αλλά σχεδόν καθημερινά θα την ακούσεις να γκρινιάζει για κάτι που θεωρεί ότι της λείπει. Οπότε σημείωσε το κάπου και καν’ το δώρο σε εκείνη.
  • Παπούτσια:

Αν για τα ρούχα ξετρελαίνονται, τότε για τ παπούτσια πετάνε στα σύννεφά.

  • Εσώρουχα. Ξέρω, είναι κλισεδιά, αλλά ένα ωραίο σετ με σέξι εσώρουχα θα απογειώσει και σένα και εκείνη. Απέφυγε τα κλασσικά χρώματα του μαύρου, του κόκκινου και του ροζ. Βρες κάτι πιο ιδιαίτερο…
  • Μια σειρά από προϊόντα μακιγιάζ:

Δεν χρειάζεται περισσότερη επεξήγηση. Αν έχεις κάνει έστω και μια σχέση στη ζωή σου ή αν έχεις αδερφή, καταλαβαίνεις.

  • Ένα σετ προϊόντων περιποίησης και μάσκες προσώπου, σώματος, μαλλιών:

Ό,τι ισχύει στο από πάνω bullet.

  • Αξεσουάρ:

Οι γυναίκες έχουν πολλά περισσότερα αξεσουάρ από τους άνδρες. Όσοι έχουν τέλος πάντων. Είναι τόσο πολλά, είτε πάνω της είτε στα συρτάρια τους, που μένουμε ενεοί πως τα συνδυάζουν όλα. Χωρίς να κατανοούμε αρκετά αν ταιριάζουν ή όχι με το outfit τους, μας αρέσουν πάνω τους.

  • Κοσμήματα:

Ξέρω ότι πονάει στην τσέπη, αλλά πλέον υπάρχουν τόσες επιλογές για να διαλέξεις κάτι γουστόζικο και να ταιριάζει στην αγαπημένη σου. Και πλέον, οι γυναίκες δεν συνηθίζουν να έχουν υπέρογκες απαιτήσεις, ούτε να ελκύονται από τις τιμές. Η πράξη και η καλή αισθητική τούς αρκεί.

  • Ένα δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο με καλό ποτό ή κρασί:

Η μόδα με τα χλιδάτα και πανάκριβα εστιατόρια μπορεί να μην είναι στις επάλξεις, αλλά μπορείς να την βγάλεις σε ένα κουτούκι ή σε ένα μεξικάνικο, σε ένα ινδικό, σε ένα εστιατόριο btw με ωραία κουζίνα κι ας μην είναι για μεγάλα πορτοφόλια. Θα το εκτιμήσει εξίσου. Απλά μην μιζεριάζετε σπίτι. Αυτό δεν το αντέχει ακόμα και η πιο σπιτόγατα σύντροφός σας.

  • Μια ωραία θεατρική παράσταση:

Είναι δευτέρα, δεν έχει Lives, clubs, μπουζούκια κτλπ. Τι πιο ωραίο από το να ξεφύγεις από την ρουτίνα και να βρεις μια ωραία θεατρική παράσταση. Υπάρχουν αρκετές alternative επιλογές και για τις Δευτέρες.

  • Γλυκά και λουλούδια:

Αυτό είναι έξτρα. Δεν υπολογίζεται ως βασικό δώρο. Θεωρείται αυτονόητο. Ακόμα κι αν σου λέει πως δεν τις αρέσουν τέτοια γλυκανάλατα και εθιμοτυπικά δώρα, όλες οι γυναίκες γοητεύονται με τα λουλούδια και δίνουν μεγάλη λεπτομέρεια στην κάρτα αφιέρωσης. Αν δεν σκέφτηκες να γράψεις κάτι στην κάρτα είσαι ήδη πίσω στο σκορ από τα αποδυτήρια. Τα γλυκά θα τα απολαύσετε μαζί. Δεν έχει σημαία τι είδους γλυκά αρκεί να έχουν σοκολάτα. Ό,τι έχει σοκολάτα είναι ωραίο.

  • Αρκουδάκι:

Ό,τι ισχύει για γλυκά και λουλούδια. Ακόμα κι αν σου λένε πως δεν είναι πια στην εφηβεία και δεν θέλουν παιδιαρίσματα, πάντα θα κρύβουν μέσα τους μια μικρή κοπέλα που ψάχνει τον πρίγκηπα, που θέλει να ζει έναν εφηβικό έρωτα. Έντονο, δυνατό, χωρίς όρια. Οπότε έτσι θα της αγγίξεις τις ευαίσθητες χορδές.

  • Μια περιποίηση προσώπου, μια θεραπεία σε spa, χαλαρωτικό μασάζ, μια ημέρα σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς για τα μποτέ της:

Ένα τέτοιο δώρο θα της αρέσει και είναι πολύ σημαντικό για εκείνη. Ακόμα και κάτι πιο συνηθισμένο, όπως τα νύχια ή τα μαλλιά της. Δεν θα χάσεις την αρρενωπότητά σου στα μάτια της, ίσα ίσα θα της δείξεις πως όσο μακριά κι αν είναι από τον κόσμο σου αυτά, σε ενδιαφέρει ο δικός της κόσμος και επιλογές.

*Θα πρότεινα την υιοθεσία μιας γάτα ή ενός σκύλου, αλλά σε λίστα με δώρα δεν μπορεί να μπει μια ψυχή με καρδιά και αισθήματα. Ένας ζωντανός οργανισμός δεν πάει δίπλα στα άψυχα αντικείμενα. Δεν είναι δώρο, αλλά μια ωραία έκπληξη, μια ωραία συντροφιά. Κι αν είστε ζευγάρι που κάνετε σχέδια για το μέλλον, είναι μια προετοιμασία για το πως είναι να έχεις παιδί. Ως έναν βαθμό υπάρχουν πολλά κοινά.

*Ποτέ μην ξεχνάς να την παρατηρείς, όσο πιο διακριτικά γίνεται για να καταλαβαίνεις αν έχει κάνει κάποια αλλαγή πάνω της. Εν ανάγκη κράτα κρυφές σημειώσεις. Το πιο sos είναι τα μαλλιά. Μια μικρή αλλαγή στο χτένισμά της για εκείνη είναι κάτι σημαντικό. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα προσπαθήσει να είναι ακόμα ομορφότερη και με αλλαγές, οπότε έχε τον νου σου να την αιφνιδιάσεις ευχάριστα και να γλιτώσεις κάποιο τεστ παρατηρητικότητας. Αυτό βέβαια, πρέπει να σε διακατέχει κάθε μέρα!

Διάβασε επίσης:

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 0 
 1