Αστείες ατάκες και memes για όσους δε γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Για όσους δεν γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου...

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2022 έφτασε και κάποιους μας βρίσκει σε σχέσεις, άλλους δεσμευμένους και άλλους… μπακούρια.

Σύμφωνα με το εορτολόγιο στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζουν όλοι οι ερωτευμένοι και οι ερωτευμένες του πλανήτη. Μπορούμε να την κάνουμε ένα “skip” αυτή τη μέρα; Όχι. Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να την περάσουμε πιο όμορφα; Ναι.

Αν είσαι και εσύ ο forever alone της παρέας, έχω να σου πω τα εξής: Ζήσε τη μοναξιά και την ελευθερία σου, απόλαυσέ την όσο κρατήσει και να ξέρεις πως για όλους εκεί έξω υπάρχουν κάποια τυχερά. Απλά δε βρίσκουμε όλοι το τυχερό μας την ίδια στιγμή, δεν έχουμε όλοι το σωστό timing, με αποτέλεσμα στις 14 Φλεβάρη κάποιοι θα γιορτάζουν, ενώ κάποιοι άλλοι θα είναι κάπως έτσι:

ή κάπως έτσι:

ή, τελικά, κάπως έτσι:

Όπως και να έχει, δεν είναι εύκολο να αποφύγεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για αυτό ευχήσου χρόνια πολλά στους ζευγαρωμένους φίλους σου και διάβασε μερικές αστείες ατάκες για την ημέρα αυτή.

Για όλους εμάς, λοιπόν, τους φρεσκοχωρισμένους, τους forever alone, τους πληγωμένους, αυτούς που απεχθάνονται τις σχέσεις, τους ρομαντικούς και όλους όσους γελάνε εκεί έξω με την ημέρα αυτή, σας αφιερώνουμε τα παρακάτω:

Και αν δε σου φτάνουν οι παραπάνω φωτογραφίες, δες και μερικά αστεία memes για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2022:

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
9'
0 - 0
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;