Γιάννης Τσιμιτσέλης για Ρουβά και Λιγνάδη: «Και ο αδερφός μου να ήταν πάλι καταδίκη θα ήθελα» (ΒΙΝΤΕΟ)
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιάννη Λιγνάδη.

Καλεσμένος στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα (14/2) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει τα σημαντικά γεγονότα του σήμερα.

Μια από τις ερωτήσεις που του έγιναν ήταν η στάση και τα λόγια του Σάκη Ρουβά για τις καταγγελίες και τη φυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς ανήλικών.

«Είδα στο twitter ένα #cancel_rouvas και πάτησα να δω τι είναι και είδα όλη αυτή την κατάσταση. Ο καθένας έχει τη δικιά του άποψη και είναι υπεύθυνος γι’ αυτά που λέει. Εγώ δεν περιμένω τίποτα άλλο παρά μία καταδίκη. Και ο αδερφός μου να ήταν, και η μάνα μου να ήταν και πάλι καταδίκη θα ήθελα. Δε θα κάτσω να πλέξω το εγκώμιο για κανέναν αν έχει έναν έντιμο πρότερο βίο ή αν μου έχει φερθεί εμένα καλά. Δεν έχει σημασία το δέντρο, αλλά το δάσος. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, δεν είναι μόνο ο Λιγνάδης αλλά αρκετοί. Ήρθε η ώρα να μπουν όλοι στη θέση τους.

Δεν παίρνει το πράγμα πια άλλη νοθεία, είτε να νερώσουμε το κρασί. Πρέπει το πράγμα πια να φτάσει σε ένα τέλος και να υπάρχει και διαρκής υπενθύμιση για τα επόμενα χρόνια. Επειδή ξεχνάμε εύκολα, μπορεί να την πληρώσει τη νύφη ένας ή δύο ή τρεις που είναι οι θύτες και άλλοι μετά από χρόνια να ξεπεταχτούν και να είναι πιο έτοιμοι.

Η κατάχρηση εξουσίας υπάρχει σε όλους τους χώρους. Σεξουαλικές παρενοχλήσεις υπάρχουν επίσης, λιγότερες από την κατάχρηση εξουσίας αλλά υπάρχουν

Τα θύματα μπορεί να ντρέπονται, αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και μιλάνε τα θύματα. Πιστεύω πως ένα πολύ μικρό ποσοστό έχει μιλήσει. Δεν μπορώ να μπω στη θέση τους. Προσπαθούν να το θάψουν. Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται. Το σημαντικό είναι η στήριξη του κόσμου, να μη νιώθει κανένα θύμο μόνο και να μη σκέφτεται ότι μπορεί να έχει φταίξει. Κανένα θύμα δεν έχει φταίξει. Είναι η ώρα να μιλήσουν τα θύματα και η δικαιοσύνη, όχι να υπερασπίζονται οι θύτες. Δεν θα έπρεπε να γυρίσουν οι θύτες στον χώρο του θεάτρου κι ας αθωωθούν. Δεν θα συνεργαζόμουν μαζί τους.» είπε ο ηθοποιός.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;