Σπύρος Μπιμπίλας για Σάκη Ρουβά: «Όταν είναι πάρα πολλές οι καταγγελίες, πρέπει να μπαίνεις σε σκέψεις»
Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε στο «Πρωινό» τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι« στο Mega το Σαββατοκύριακο, όπου μεταξύ άλλων έκανε κάποιες δηλώσεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη που προκάλεσαν «θύελλα» αντιδράσεων στα social media. Μάλιστα, ο σάλος στα social media ήταν τόσο έντονος που ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να προχωρήσει σε νέα δήλωση για να διευκρινίσει αυτά που δήλωσε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Εκτός από τις αντιδράσεις των χρηστών στα social media και κατά κύριο λόγο στο Twitter, πολλοί άνθρωποι από τον χώρο του θεάματος και όχι μόνο τοποθετήθηκαν επί του θέματος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλαςμετά από σχετική ανάρτηση στο Facebook σχολίασε τις δηλώσεις του τραγουδιστή σήμερα Δευτέρα (14/2) στην εκπομπή «Πρωινό»


Ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε πως όταν είναι πολλές οι καταγγελίες, πρέπει να μπαίνεις σε σκέψεις, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Δεν είναι μόνο ο Σάκης Ρουβάς που έχει εκτεθεί, έχουν εκτεθεί πολλοί. Με τη στάση τους είναι σα να είναι πλάι σε αυτόν που καταγγέλλεται και αυτό εμένα με απωθεί. Ναι μεν υπερασπίζομαι το τεκμήριο αθωότητας, αλλά εδώ έχουμε πάρα πολλές καταγγελίες. Όταν είναι πάρα πολλές οι καταγγελίες, πρέπει να μπαίνεις σε σκέψεις. Είναι πρόβλημα του Σάκη Ρουβά και θα πρέπει να το ψάξει καλύτερα. Έχω στεναχωρηθεί».

Ο ηθοποιός στη συνέχεια κατέληξε:

«Δεν μπορεί να κάνουμε όλο αυτό τον καιρό τόσες μάχες για να βγει η αλήθεια και τώρα τελευταία να έχουν βγει τόσοι πολλοί άνθρωποι και να εκφράζουν αυτή την αγάπη». 

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;