«Φάρμα»: Ποια είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι;
Η παίκτρια αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από την «Φάρμα».

Το βράδυ της Κυριακής παρακολουθήσαμε ακόμα μία μονομαχία στη «Φάρμα». Η μονομαχία ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και στη Νάιρα Αλεξοπούλου ήταν αρκετά σκληρή, αλλά μόνο μία παίκτρια κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Αρχηγός για αυτή την εβδομάδα στο παιχνίδι ήταν ο Κουτσαβάκης, ο οποίος συγκρούστηκε με την Αγγελική Ηλιάδη και της έδωσε και τη μαύρη πέτρα. Έτσι, η γνωστή τραγουδίστρια έγινε αυτόματα η πρώτη μονομάχος για αυτή την εβδομάδα. Αντίπαλος της στη μονομαχία αποχώρησης ήταν η Νάιρα Αλεξοπούλου, η οποία έβαλε τα δυνατά της για να παραμείνει στο αγρόκτημα.

Οι δυο τους έδειξαν ίδια δυναμική και, μάλιστα, εξάντλησαν και τους πέντε γύρους της μονομαχίας. Ωστόσο, μία ήταν η ξεκάθαρη νικήτρια και αυτή που κατάφερε να μείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)

Την τελευταία στιγμή η Αγγελική ήταν εκείνη που πήρε τη νίκη και θα συνεχίσει στη «Φάρμα», ενώ η Νάιρα έπρεπε να αποχωρήσει. Πριν την αποχώρησή της, η παίκτρια ξέσπασε σε δάκρυα καθώς θυμήθηκε όλες τις ωραίες στιγμές του παιχνιδιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;