Survivor 5: Μία παίκτρια δε χάρηκε ιδιαίτερα με την είσοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο στο ριάλιτι
Η Κάτια Ταραμπάνκο μπήκε στο Survivor 5, αλλά δεν χάρηκαν όλοι οι παίκτες με την είσοδό της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στο Survivor 5. Το γοητευτικό μοντέλο που είχε καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις πέρυσι και είχε αποχωρήσει πρόωρα για λόγους υγείας, δέχθηκε εκ νέου την πρόταση να βρεθεί στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Και το βράδυ του Σαββάτου είδαμε την είσοδό της στο παιχνίδι και μία αντίδραση από μία συμπαίκτριά της που δεν περιμέναμε.

Στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης η Κάτια Ταραμπάνκο δήλωσε για την επιστροφή της στο Survivor 5:

«Ένα Survivor εδώ γίνεται; Και γύρισα! Survivor 2022… γνώριμα τα μέρη, περίεργα τα συναισθήματα. Μου έλειψε, για να το πάμε και λίγο πιο σοβαρά καθώς ήταν ένας κύκλος που δεν έκλεισε. Χαίρομαι που είμαι πάλι πίσω. Survivor ’21… Είχε ανοίξει ένας κύκλος πέρυσι όπου κράτησε μόνο τρεις εβδομάδες. Λόγω υγείας και μαζί με τους γιατρούς με έστειλαν ουσιαστικά πακετάκι σπίτι μου.

Ο στόχος που έχω βάλει γυρνώντας στο Survivor 22 είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Έχω κάνει και ένα μικρό – δεν το λες και μικρό βέβαια – τατουάζ που σημαδεύει την κορυφή. Αυτό που περιμένω από το βράδυ στο Survivor είναι να μην βρέξει.»

Η είσοδος της Κάτιας, όμως, δεν ήταν ευχάριστη για όλους. Η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου δήλωσε τα εξής στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ:

«Σήμερα ήρθε και νέα παίκτρια στην ομάδα. Θα ήθελα πολύ να χαρώ παραπάνω αλλά δυστυχώς σήμερα δεν μπορώ να χαρώ υπερβολικά. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που δεν μπήκε ένας άντρας εφόσον αυτή τη στιγμή με την έλλειψη του Λάμπρου έχουμε μόνο δύο άντρες.»

Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η σχέση των δύο συμπαικτριών!

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;