Survivor 5: Μεγάλη ανατροπή - Τελικά αποχώρησαν δύο παίκτες από το ριάλιτι επιβίωσης
Survivor 5: Διπλή αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο επεισόδιο του Survivor 5 που προβλήθηκε χθες Τετάρτη (9/2) είδαμε πολλές ανατροπές. Αρχικά, οι δύο ομάδες μπήκαν στον υδάτινο στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν ένα σημαντικό έπαθλο με την ομάδα των «Μαχητών» να δέχεται ένα ισχυρό πλήγμα με έναν απρόσμενο τραυματισμό.

Στο τέλος του επεισοδίου, όμως. είδαμε την καθιερωμένη αποχώρηση ενός ατόμου που είναι υποψήφιο προς αποχώρηση με τη μόνη διαφορά πως χθες αποχώρησαν δύο άτομα από την ομάδα των «Διασήμων».

Σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, από εδώ και στο εξής μόνο δύο θα τίθενται υποψήφιοι/-ες προς αποχώρηση από το συμβούλιο. Έτσι, αρχικά υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που ψηφίστηκαν από το συμβούλιο του νησιού που είδαμε την περασμένη Κυριακή.


Έπειτα, η Βρισηίδα Ανδριώτου, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον τελευταίο υποψήφιο που ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας προς έκπληξη πολλών.

Στη συνέχεια, είδαμε το συμβούλιο της Δευτέρας, όπου από τη ψηφοφορία των Διασήμων προέκυψαν δύο ακόμη υποψήφιοι. Αυτοί ήταν ο Απόστολος Ρουβάς και η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να ψηφιστεί.

Στο χθεσινό επεισόδιο ήρθε η ώρα των αποτελεσμάτων και ο Γιώργος Λιανός δήλωσε πως τις λιγότερες θετικές ψήφους συγκέντρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος έπρεπε να αποχωρήσει. Τόσο οι συμπαίκτες του όσο και οι «Μαχητές» σοκαρίστηκαν από το αποτέλεσμα, ενώ οι φίλες του Μυριέλλα Κουρεντή και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εμφανώς πικραμένες και απογοητευμένες ξέσπασαν σε κλάματα.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος η Αθηνά Ευμορφιάδη «έριξε» τη δική της βόμβα ανακοινώνοντας την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 5, καθώς δεν άντεχε ψυχολογικά να βρίσκεται μακριά από την κόρη της.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1