Εταιρεία κάνει δώρο στους υπαλλήλους της διακοπές στην Τενερίφη και... ζηλεύουμε λίγο
Για να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους τους που δούλεψαν μέσα στην πανδημία, μία εταιρεία τους έδωσε δωρεάν διακοπές στην Τενερίφη.

Συχνά όταν ακούμε για δώρα από εταιρείες προς τους υπαλλήλους κάνουμε λόγο για κάποιο μπόνους, μία μικρή αύξηση ή κάτι τέτοιο. Μία εταιρεία, όμως, στο Κάρντιφ της Ουαλίας βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο για να ευχαριστήσει το προσωπικό της που συνέχισε να εργάζεται κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η εταιρεία, λοιπόν, πρόσφερε στους 55 υπαλλήλους της δωρεάν διακοπές στην Τενερίφη.

Οι εργαζόμενοι στο Yolk Recruitment θα απολαύσουν ένα all-inclusive διάλειμμα  από την εργασία τους σε ένα ξενοδοχείο στην Τενερίφη μέσα στον Απρίλιο. Το μοναδικό αυτό δώρο από την εταιρεία που δουλεύουν, αναμένεται να κοστίσει γύρω στις 100.00 λίρες για όλες της μέρες διαμονής.

Η εταιρεία ξεκίνησε στο Κάρντιφ πριν από 14 χρόνια. Με την εταιρεία να αναφέρει πως η αρχή της πανδημίας, το 2020, ήταν η δυσκολότερη περίοδος. Ωστόσο, το 2021 ήταν η πιο κερδοφόρα χρονιά της και, για αυτό, ήθελε να πει ένα ευχαριστώ με αυτόν τον διαφορετικό τρόπο στους υπαλλήλους της.

Ο επικεφαλής εμπορικός διευθυντής Pavan Arora δήλωσε συγκεκριμένα:

«Το 2020 ήταν μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για ολόκληρο τον κλάδο μας – περάσαμε από την αναστολή εργασίας στην υπερένταση.

Το προσωπικό μας έπρεπε να περάσει από τη μετάβαση στην τηλεργασία, και μετά σιγά σιγά στην δια ζώσης και ξανά στη τηλεργασία. Έτσι θέλαμε απλώς να αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια όλων και να πούμε ευχαριστώ για τα τελευταία δύο χρόνια.»

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του BBC, πρόσφατα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ONS), δείχνουν ότι υπήρχαν 1,17 εκατ. θέσεις εργασίας τον Οκτώβριο του 2021, σχεδόν 400.000 περισσότερες από ό,τι πριν από την πανδημία και περίπου 2,2 εκατ. άνθρωποι ξεκίνησαν μια νέα δουλειά μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους.

Η Pavan Arora πρόσθεσε, μιλώντας στο BBC:

«Είναι η φροντίδα μας για τους υπαλλήλους μας και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όλοι νιώθουν ότι η εταιρεία εκτιμά τη σκληρή δουλειά που έχουν κάνει αυτά τα δύο χρόνια.»

Πάμε, όμως, πάλι πίσω στο δώρο…

Το τετραήμερο των διακοπών αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Απριλίου και αφορά  όλους τους υπαλλήλους, ανεξάρτητα από το πότε πήγαν στη δουλειά. Ένας από τους πιο τυχερούς είναι ο 28χρονος Matthew Morgan, που ξεκίνησε στην εταιρεία στις αρχές του 2022.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;