Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Λαμπερή Πανσέληνος στον Λέοντα στις 16 Φεβρουαρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Ένα καρμικό Φεγγάρι στολισμένο με Άστρα, προσθέτει λάμψη στην ψυχή μας.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Λαμπερή Πανσέληνος στον Λέοντα 16 Φεβρουαρίου

Ένα Καρμικό Φεγγάρι στολισμένο με Άστρα

Από τη Λίλιαν Σίμου 

Τετάρτη απόγευμα, λίγο πριν τις 7.00 μμ, και το ολόγιομο φεγγάρι στον Λέοντα, προσθέτει λάμψη στη ψυχή μας.

Σε έμφαση δύο λαμπερά άστρα:

Πρόκειται για τον Ρέγκουλους, σε σύνοδο με την Σελήνη και τον Σείριο σε θετική σύνδεση με την Αφροδίτη.

Αυτό το φεγγάρι λοιπόν, εξάρει τις συγκινήσεις και δίνει διαφορετική αίσθηση στον χειμώνα που διανύουμε. Μοιάζει σαν να μας προσφέρει την λιακάδα του καλοκαιριού…

Η Πανσέληνος είναι πάντα ώρα συνειδητοποίησης, σκέψης, αποτίμησης… Προστατεύονται το συναίσθημα, η ψυχική ευφορία, η λαχτάρα της ψυχής, η έμπνευση.

Κάποιες επιπρόσθετες λεπτομέρειες μας πληροφορούν πως…

Στην Πανσέληνο αυτή, οφείλουμε να εστιάσουμε την προσοχή στις βαθύτερες ανάγκες μας, στον σπόρο δημιουργίας που είναι σε αναμονή και δεν έχει ακόμη εκφραστεί. Είναι σημαντικό να αφήσουμε κατά μέρος τον δισταγμό, την ατολμία, την αμφιβολία. Να σκεφθούμε αυτό που λέει η «καρδιά», καθώς η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Λέοντα, ζώδιο που συμβολίζει την καρδιά, την αγάπη, την δημιουργία και τη χαρά… Μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία της ημέρας που είναι σε ζώδια φωτιάς, θα αναζητήσουμε νέους ορίζοντες, θα αναπτύξουμε την στρατηγική μας, θα έχουμε έμπνευση.

Ας αναρωτηθούμε:

-Τι είναι αυτό που μας αρέσει και το έχουμε ως απωθημένο;

-Τι φλογίζει την καρδιά και την ψυχή;

-Τι μας συναρπάζει αλλά δεν το θέσαμε ως προτεραιότητα;

-Πώς θα θέλαμε να είναι η νέα αρχή;

Ταυτόχρονα η Πανσέληνος σχηματίζει ένα «σταυρό» με τους Δεσμούς της Σελήνης. Τα τέσσερα σταθερά ζώδια, μοιάζουν με την υπενθύμιση των Τεσσάρων Θηρίων της Αποκάλυψης.

Καρμικό κομβικό σημείο:

Έχουμε την ευκαιρία να αντιληφθούμε αυτό που έχει «αποκαλυφθεί». Υπάρχει μέσα μας το Φως. Η Θεία Σπίθα φέρνει ξανά συγκίνηση στην ψυχή. Ανατροπές συμβαίνουν, διάλυση, αποδιοργάνωση και απρόοπτα. Όλα αυτά «ρίχνουν τις μάσκες της επιφάνειας». Ό,τι είναι ψεύτικο έχει ήδη καταρρεύσει. Ό,τι μας απειλεί, έχει απογυμνωθεί και διακρίνεται η δολιότητα.

Προσοχή: σε εύκολες λύσεις, ψευδή διασφάλιση, αργοπορία, συνήθειες, εμμονές, φοβίες. Ό,τι διατηρήσουμε και δεν ξεπεραστεί, θα φέρει αρνητικές επιπτώσεις.

Ας ευχηθούμε: να μη εθελοτυφλήσουμε τώρα, που όλα βγαίνουν στο φως. Και κυρίως, να μην περιοριστούμε στην επιφάνεια των αποκαλύψεων.

Κοινωνικές εκδηλώσεις, συναναστροφές και στόχοι, περιορίστηκαν ή συνάντησαν εμπόδια. Θα πρέπει να ξεπερπαραμείνουμε βαλτωμένοι.

Δημιουργικότητα και έμπνευση, συμπορεύονται αν αποφασίσουμε να αγαπήσουμε ξανά, τη ζωή, έναν άνθρωπο, ένα χόμπι. Λίγοι και εκλεκτοί πλάι μας, ευαίσθητοι, με ενσυναίσθηση, αλτρουισμό και ευσπλαχνία.

Όχι πλέον ανάλγητους, δύσκαμπτους, με «ξένη νοοτροπία» προς τη δική μας.

Ακόμη και στο πιο βαθύ σκοτάδι, φόβου, καθήλωσης, απελπισίας ή πένθους, υπάρχει μία χαραμάδα φωτός που φέρνει ξανά την ελπίδα. Η ελπίδα θα έρθει από την Ομορφιά. Η προοπτική είναι μέσω της αισθητικής, της ποιότητας, της χαράς, την δημιουργίας. Κάτι που θέλει όλη την αφοσίωση και τον χρόνο μας, τον οραματισμό και την σιγουριά της επιθυμίας.

Σε ό,τι φορά την χώρα μας, η Πανσέληνος τονίζει την ανάγκη του πολίτη να αφυπνιστεί, να μην εμπιστεύεται όσους έχουν θέσεις εξουσίας, ή δύναμη επιρροής. Θα πρέπει να πάρει αποφάσεις ο καθένας μας αυτόνομα, έχοντας στη μνήμη την Ιστορία (που δεν διδάσκει τον Έλληνα, παρά τα άπειρα παραδείγματα).

Στον καθένα χωριστά και σε όλους ως κοινότητα, θα δοθεί η ευκαιρία, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην την εκμεταλλευτούμε. Κάποιοι θα έχουν αδυναμία δράσης και θα εμμένουν σε επιλογές που αποτελούν φαύλο κύκλο. Άλλοι θα κινηθούν προς εύκολες λύσεις. Άλλοι θα δράσουν ωφελιμιστικά.

Μπορούμε όμως να έχουμε διορατική αντίληψη, να προνοήσουμε και να περισώσουμε ό,τι είναι δυνατόν.

Κυβέρνηση και Αντιπολιτευτικά κόμματα, θα κριθούν για το έργο τους και η αποτίμηση δεν φαίνεται καλή. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σκληρύνουν τη στάση τους, ή…να αναγνωρίσουν τα λάθη και να αναδείξουν την όποια ποιότητα διαθέτουν, αποφεύγοντας να παγιώσουν τακτικές που αναδεικνύουν το ανάλγητο πρόσωπο της πολιτικής σκηνής.

Κριός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Θετική είναι η Πανσέληνος αυτή για σας, καθώς φέρνει αρκετές ιδέες στο προσκήνιο, δημιουργική διάθεση και μπορείτε να ξεκινήσετε ένα έργο, αναδεικνύοντας τα ταλέντα σας και τις προτάσεις που σας ενδιαφέρουν. Οι ιδέες σας θα αγγίξουν φίλους ή ανθρώπους που συμμερίζονται το έργο σας. Θα ακουστούν και μπορούν να σας προσφέρουν ικανοποίηση.

Σε προσωπικό επίπεδο, ξεκαθαρίζει πλέον το τοπίο εκείνων που για σας ξεχωρίζουν στην καρδιά σας. Η αγάπη γίνεται χαρά και απόλαυση, φωτίζει τη ζωή σας. Διαφορετικά, αν δεν σας προσφέρει λάμψη, θα αποφασίσετε να διακόψετε με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Ενώ πρέπει να προγραμματίσετε τους στόχους σας για μία σοβαρή τροπή στη σχέση ή μία αξιόλογη συνεργασία.

Ασχοληθείτε με όσους έχουν πλέον αποδείξει πως αξίζουν την αγάπη σας και προσφέρετε τον καλύτερο εαυτό σας, προσπαθώντας να καλλιεργήσετε όμορφες προσωπικές σχέσεις. Αλλά και απομακρύνοντας όσους δεν έχουν θέση στη ζωή σας πλέον και σας επιβαρύνουν ψυχολογικά, συναισθηματικά ή υλικά. Θα είστε δημιουργικοί με μία ερωτική διάθεση που θα σας συνεπάρει…

Μία ονειροπόληση προκαλεί νοσταλγία αυτή την εποχή.

Ταύρος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Έντονη θα φανεί για σας η Πανσέληνος του μήνα. Κι αυτό γιατί θα είναι σημαντικό να μην χάσετε την ψυχραιμία σας από την πρόκληση να αλλάξετε ίσως συνήθειες και τρόπο ζωής.

Προκλήσεις παρουσιάζονται κυρίως μέσα από τον προσωπικό και στον κοινωνικό σας χώρο. Εγωιστική συμπεριφορά με τους οικείους σας, ή προς τους οικείους σας από την πλευρά σας, θα φέρει αναταράξεις. Ωστόσο, αν δεν επιτρέψετε στον εγωισμό να παρεμβληθεί σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε συναισθήματα και προθέσεις.

Μπορείτε να υποχρεωθείτε για συναισθηματικούς λόγους να φανείτε γενναιόδωροι, ανοιχτοί και πρόθυμοι σε ό,τι για σας έχει ουσία και να πείσετε με την κοινωνική σας προβολή, όσους σας ενδιαφέρουν.

Μην ξεχνάτε πως σας ευεργετεί και σας στηρίζουν οι πλανήτες από τον Αιγόκερω. Με σοφία και περίσκεψη, θα βρείτε λύσεις σε ό,τι σας ενδιαφέρει να αναπτύξετε. Ευχάριστες και ρομαντικές γνωριμίες συμβαίνουν στον κοινωνικό σας περίγυρο, αρκεί να είστε περισσότερο εξωστρεφείς.

Δίδυμοι (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Θα λέγαμε πως η Πανσέληνος είναι για σας ευεργετική, δίχως να αφήσετε όμως τις επιφυλάξεις, καθώς προκαλεί έξαρση συναισθημάτων. Κι αυτό γιατί σχηματίζει με το ζώδιό σας θετική γωνία.

Από την άλλη πλευρά δέχεστε την θετική επίδραση του Ήλιου σε ιδέες, οραματισμούς και γνώση.

Είναι η κατάλληλη περίοδος να προχωρήσετε, στηρίζοντας τις ιδέες, τις πεποιθήσεις και τις αποφάσεις σας. Έχετε θετική σκέψη, έχετε φωτεινές ιδέες και γνωρίζετε τι πραγματικά επιθυμείτε να πετύχετε.

Αν είστε σε περίοδο εξετάσεων, ως σπουδαστές, θα μπορέσετε να έχετε σωστή αντίληψη στις μελέτες σας και καλή πρόοδο.

Αν πάλι θέλετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας, τότε θα ήταν καλό να επικεντρωθείτε αυτές τις μέρες, θα έχετε νέες ιδέες και μπορεί μία αποκάλυψη να σας βοηθήσει ουσιαστικά. Θα έχετε γόνιμες συζητήσεις με τον κοντινό σας περίγυρο.

Στην κοινωνική σας ζωή, είστε αγαπητοί, και κατά πάσα πιθανότητα ιδιαίτερα ερωτικοί!

Καρκίνος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Ανασφάλεια μπορεί να σας δημιουργήσει η Πανσέληνος αυτή. Ίσως περνάτε αυτή την περίοδο μία κρίση αξιών και αισθάνεστε μετέωροι μπροστά στις αλλαγές που επιτυγχάνονται αυτό το διάστημα. Σας αρέσει να γνωρίζετε πού βαδίζετε και συνήθως δεν είστε υπέρ των εκπλήξεων.

Ωστόσο, η ρευστότητα της εποχής, θα σας φέρει ανησυχίες και γι’ αυτό αναθεωρείτε πολλά που θεωρήσατε ως τώρα σημαντικά ή απαραίτητα στη ζωή σας.

Σε προσωπικό επίπεδο, ενδέχεται μάλιστα να γίνουν ξεκαθαρίσματα με άτομα που επενδύσατε συναισθηματικά και τώρα πλέον δεν σας εκφράζουν. Ή να εκτιμήσετε μία σχέση εκ των υστέρων.

Αντίθετα, θα θελήσετε να έχετε κοντά σας όποιον ξεχωρίζει με την λάμψη της ψυχής του και την καθαρότητα του λόγου του. Ίσως αυτό είναι το πλέον σημαντικό τελικά για σας και φωτίζει τα επόμενα βήματά σας. Η αυθεντικότητα των προσωπικών σχέσεων, για να βασίζεστε σε λίγους και ξεχωριστούς ανθρώπους.

Προσέχετε τις αποφάσεις γύρω από τον οικονομικό τομέα, είτε σε θέματα συνεργασίας, είτε σε μία επένδυση. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Δραστηριοποιηθείτε όμως για μία ιδέα, ή μία προοπτική.

Μία ιδεολογία σας συναρπάζει και σε ένα ταξίδι μπορεί να συναντήσετε έναν άνθρωπο που θα αγγίξει την καρδιά σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 1 
  
 1