Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Λαμπερή Πανσέληνος στον Λέοντα στις 16 Φεβρουαρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Ένα καρμικό Φεγγάρι στολισμένο με Άστρα, προσθέτει λάμψη στην ψυχή μας.

Λέων (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, φωτίζει φυσικά τις προσωπικές σας συγκινήσεις και ανάγκες.

Σας κάνει να αποστασιοποιείστε από τις σχέσεις προκειμένου να τις κρίνετε αντικειμενικά. Θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε ταλέντα σας, αλλά και να δείτε αδυναμίες σας, όπως ο εγωισμός ή η πομπώδης αυτοπροβολή, αν και όποτε υπήρξαν στην συμπεριφορά σας.

Εκδηλώνοντας την ανάγκη να ανατρέψετε κάποιες αδυναμίες σας, μπορεί να πρέπει να αναπροσαρμόσετε την φιλοσοφία ζωής, να βρείτε ευχάριστες διεξόδους, ανθρώπους που αφιερώνονται με την καρδιά τους σε ό,τι κάνουν.

Προσπαθήστε όσο το δυνατόν να παραμείνετε σταθεροί, να διατηρήσετε τις αξίες σας και να μην υποκύψετε σε εύκολες λύσεις αντιπαράθεσης. Η περίοδος αυτή σας βοηθά να συμπορευτείτε με άτομα που έχουν νέες ιδέες, προτείνουν λύσεις και συμμερίζονται τον αγώνα σας. Εκτιμήστε όσους διαθέτουν πρωτοτυπία, σύγχρονο πνεύμα και έχουν άποψη συγκεκριμένη στα «πιστεύω» τους.

Στις βαθύτερες ανάγκες σας υπάρχει η επιθυμία για ρομαντικούς τόνους και θα αναζητήσετε ένα ταίρι που θα σας απογειώνει…

Προσοχή στις επενδύσεις αυτή την εποχή.

Παρθένος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος).:

Δεν είναι εύκολη η αντιμετώπιση της Πανσελήνου αυτή την περίοδο, παρά μόνο όταν επιδιώξετε να ασχοληθείτε με τα κρυφά σας όνειρα και τις κρυφές σας επιθυμίες. Ίσως είναι η στιγμή να φωτίσετε τα απωθημένα σας που αφήσατε κατά μέρος, αρκετό χρονικό διάστημα.

Επομένως, θα διαπιστώσετε πως είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε αυτό το κρυμμένο τραύμα της ψυχής και να απαλλαγείτε πλέον.

Αν πάλι, υπάρχει ένα όνειρο που δεν τολμήσατε ως τώρα θα συζητήσετε, θα έχετε την ευχέρεια να το συζητήσετε με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, είτε στον χώρο εργασίας, είτε στο άμεσο περιβάλλον.

Κάποιες ιδέες τους θα σας βοηθήσουν να βρείτε διέξοδο και ίσως λύση στα προβλήματά σας. Θα αισθανθείτε μία ανακούφιση τελικά. Θα κινηθείτε περισσότερο τολμηρά και θα αφήσετε τους δισταγμούς σας πλέον.

Οραματιστείτε το ιδανικό σας ταίρι. Δεν αποκλείεται να μαγνητίσετε εκείνον ή εκείνη που σας συναρπάζει και να βιώσετε κοντά του/της, στιγμές παραμυθένιες. Αλλά μην αφήνεστε εντελώς στο όνειρο…

Προσοχή σε μία συνεργασία, μήπως εξαπατηθείτε.

Ζυγός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Η Πανσέληνος έχει θετικές όψεις με το δικό σας ζώδιο και αυτό πρέπει να σας προσφέρει νέες προοπτικές και να πάρετε χαρά μέσα από τις φιλικές κοινωνικές σας σχέσεις.

Θα λάμψετε με την παρουσία σας και θα εκτιμηθεί το έργο σας.

Αν προβάλλετε την ιδέα σας, ή ένα έργο που δημιουργήσατε, ακόμη κι αν αφορά την προσωπική σας και μόνο δημιουργία, θα αναγνωριστείτε και να ενθαρρυνθείτε να προχωρήσετε.

Επομένως, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για τα σχέδιά σας αλλά και για να πάρετε την επιβεβαίωση από ανθρώπους που είναι στον κοινωνικό σας περίγυρο και μπορούν να σας στηρίξουν.

Αν είστε δημιουργοί, καλλιτέχνες, τότε αυτή την εποχή θα αισθανθείτε πως έχει απήχηση το έργο σας. Καλλιεργείστε κοινωνικές σχέσεις, γνωριμίες, φιλίες, αλλά και δοκιμάστε πλέον να προβάλλετε ένα σχέδιό σας οργανωμένα, μελετημένα και σοβαρά.

Στον χώρο εργασίας, προσοχή στις συναισθηματικές επιρροές ή μία κατάκτηση που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αποφύγετε να αποσυντονίζεστε και επικεντρωθείτε στο έργο σας με συνέπεια.

Σκορπιός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Σε πρόκληση προς το ζώδιό σας είναι η Πανσέληνος και δεν σας φέρνει εύκολες λύσεις, αλλά είναι ένα στοίχημα για σας.

Είναι η στιγμή που πρέπει να παλέψετε για την θέση σας στον χώρο της καριέρας και ίσως υπάρχουν προβλήματα ή εμπόδια, από συμβουλές που παίρνετε από το οικείο σας περιβάλλον.

Έχετε καινοτόμες ιδέες να προβάλλετε, αλλά ενδέχεται να μην εισακούγεστε, από εγωιστικούς λόγους του επαγγελματικού σας χώρου. Θα ήταν καλό να κάνετε υπομονή και ο χρόνος θα σας δικαιώσει.

Οι ανταγωνιστικές διαθέσεις ίσως σας εκθέσουν αν δεν είστε καλά προετοιμασμένοι. Με επιχειρήματα και έξυπνες λύσεις, θα πρέπει να κάνετε την έκπληξη την κατάλληλη στιγμή. Όσο κι αν προκαλούν το μαχητικό σας πνεύμα λοιπόν, ας είστε αρκετά συγκροτημένοι, προκειμένου να κάνετε ένα βήμα σταθερό προς την εξέλιξή σας και να αποφύγετε τις παγίδες.

Όμορφες ρομαντικές στιγμές όμως σας περιμένουν στην προσωπική σας ζωή. Ένας έρωτας έρχεται και σας συναρπάζει, ή έχετε περισσότερη τρυφερότητα και αισθησιασμό προς το ταίρι σας. Όπως και να είναι, χαρείτε το!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 1 
  
 1