Πρωινό: Η διαφωνία μεταξύ Φιλίνη και Λιάγκα για τον Χαϊκάλη (ΒΙΝΤΕΟ)
Πρωινό: Τι ήταν αυτό που έκανε έφερε τη διαφωνία

Καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ήταν σήμερα (10/2) η Ελένη Φιλίνη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στη γνωστή ηθοποιό, την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Αρχικά, η Ελένη Φιλίνη δεν θέλησε να μιλήσει εκ μέρους του Παύλου Χαϊκάλη, με τον οποίο θα έπαιζαν μαζί στην παράσταση Νικοτιτανικός. «Δε θα μιλήσω εγώ εκ μέρους του Παύλου. Μην τρελαθούμε κιόλας. Απλώς εγώ τον ξέρω γιατί ήμασταν συμμαθητές στη σχολή, δουλέψαμε μετά μαζί. Να σου πω κάτι πολύ απλό; Ο Παύλος δεν διώκεται για κάτι, μην τρελαθούμε κιόλας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό» δήλωσε η ηθοποιός.

«Εγώ ήμουν ο πρώτος που βγήκε και είπε πως αν ακούστηκε και μία συγγνώμη για όλο αυτό, ακούστηκε και από τον Παύλο. Βέβαια μετά το άλλαξε αλλά τέλος πάντων» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν το άλλαξε γι’ αυτό. Το άλλαξε για άλλο θέμα. Ας μιλήσει ο Παύλος γι’ αυτά. Πρόσεξε τι σου λέω. Έχει γίνει το τεράστιο μπέρδεμα και δεν θέλω να το λύσω εγώ. Μπορεί να μιλήσει ο ίδιος. Το συγγνώμη που είπε ισχύει. Το άλλο που είπε είναι για άλλο θέμα. Μπορείς να μιλήσεις γι’ αυτό και να μάθετε» τόνισε η Ελένη Φιλίνη, επισημαίνοντας πως δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί πιο συγκεκριμένα για τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Θα κάτσω να μιλήσω για ένα θέμα που έχει τελειώσει εδώ και δύο μήνες;» ρώτησε η Ελένη Φιλίνη, δίχως να κρύψει τη δυσαρέσκειά της.

Εν συνεχεία, η συζήτηση πήγε στο θέμα της ενασχόλησης του Παύλου Χαϊκάλη με την αστρολογία και τις επίμαχες δηλώσεις του. Οι δύο παρουσιαστές εξέφρασαν και πάλι τη διαφωνία τους και κάπως έτσι οι τόνοι της συζήτησης ανέβηκαν απότομα.

«Εσύ γιατί συνεχίζεις τώρα αυτή την κουβέντα;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά, με την Ελένη Φιλίνη να βγαίνει από τα ρούχα της. «Εγώ συνεχίζω; Εσύ με ρώτησες! Παιδιά τι λέτε;», ανέφερε έξαλλη η ηθοποιός.

Τη «βόμβα» έριξε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος πρότεινε να έρθει ως καλεσμένος στο πλατό ο Παύλος Χαϊκάλης. Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου μα καθόλου στην Φαίη Σκορδά.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;