Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Snik - «Αγώνα μποξ εγώ δε θα παίξω, δεν έχω παίξει ποτέ»
Η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και στον Snik συνεχίζεται...

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει έναν καινούριο κύκλο κόντρας να ανοίγει ανάμεσα στον δημοφιλή τράπερ, Snik, και τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιάγκα. Μετά τα stories του Snik μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή του.

Ο Snik, απαντώντας στα σχόλια που είχαν γίνει στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας για το beef που ξεκίνησε μεταξύ του τράπερ και ενός άλλου τράπερ, του Light, ανέβασε ειρωνικά stories για τον παρουσιαστή στο Instagram. Ο Snik είχε αναφέρει στα stories του:

«Εδώ είμαστε. Η πυγμαχία δεν είναι άθλημα είναι βία. Οπότε το να παίξεις πυγμαχία είναι κάτι πολύ κακό. Ε, θα πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση.»

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε μέσα από την εκπομπή του ως εξής:

«Θα τα πω με πολλή αγάπη, επειδή είναι και μικρότερος μου και προφανώς δεν είναι και έμπειρο το παιδί. Δεν ξέρει από αυτό που λέμε δημοσιότητα και λοιπά και κατά την ταπεινή μου γνώμη το έχει πάει λάθος. Αγώνα μποξ εγώ δεν θα παίξω, δεν έχω παίξει ποτέ. Θεωρώ ότι οι χειρότερες μπουνιές είναι τα επιχειρήματα των ανθρώπων. Αυτά πονάνε περισσότερο.

Αυτό που θα του πρότεινα με χαρά και με αγάπη αν θέλει να έρθει να πιούμε έναν καφέ, να του πω δύο πράγματα, γιατί και εγώ έχω κάνει λάθη στη ζωή μου και τα έχω διορθώσει. Καταλαβαίνω ότι τον ενοχλεί επειδή είμαι χοντρός και βάζει μια φωτογραφία μου και λέει «γυμνοσάλιαγκας». Να του εξηγήσω ότι δεν είναι ωραίο να λέμε ότι οι άνθρωποι είναι χοντροί, αδύνατοι… Δεν είναι ωραίο να λέμε στα τραγούδια μας ότι οι γυναίκες είναι υποδεέστερες…»

Ο γνωστός παρουσιαστής κατέληξε λέγοντας:

«Κάποια βασικά για να τον βοηθήσω στη ζωή του μήπως γράψει τραγούδια που και να αρέσουν στη νεολαία, αλλά να μπορούν και να έχουν και ένα δια ταύτα και ένα διακύβευμα.»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;