Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών: Αναμένεται η διαγραφή των Φιλιππίδη, Χαϊκάλη και Κιμούλη
Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών: Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξήγησε τους λόγους που έχει καθυστερήσει η υπόθεση.

Εντός του Φεβρουαρίου αναμένεται να βγει η απόφαση για τη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη, Παύλου Χαϊκάλη και Γιώργου Κιμούλη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Για αυτό το θέμα μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας σήμερα (4/2) στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο «Πρωινό», το Πειθαρχικό έχει ήδη αποφασίσει την πρόταση του και τις επόμενες ημέρες ο φάκελος αναμένεται να κατατεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο. Αυτό που απομένει είναι για την ολοκλήρωση της διαγραφής είναι η γενική συνέλευση, στην οποία μπορούν να παραβρεθούν οι Χαϊκάλης και Κιμούλης, αλλά κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΗ θα πάρει τον φάκελο από το Πειθαρχικό, θα δούμε τι προτείνει και ακολούθως θα προκηρύξουμε τη γενική συνέλευση, η οποία θα ψηφίσει και θα αποφασίσει την πρόταση που θα έχει κάνει το Πειθαρχικό. Οι προτάσεις του Πειθαρχικού πρέπει να περάσουν από το Διοικητικό για να πάνε στη γενική συνέλευση», εξήγησε επί της διαδικασίας ο Πρόεδρος του ΣΕΗ.

Όπως τόνισε στη συνέχεια, η υπόθεση έχει καθυστερήσει, διότι είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και κατέθεσαν αρκετοί μάρτυρες, τόσο υπέρ, όσο και κάτω. Επίσης, το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποτελείται από συναδέλφους ηθοποιούς που έχουν γυρίσματα και επαγγελματικές υποχρεώσεις, οπότε είναι λογικό να υπάρχει αυτή η καθυστέρηση.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;