Σπύρος Μπιμπίλας:
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρθηκε στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρθηκε στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, αναφέρθηκε στο ταλέντο του νεαρού στη υποκριτική, αλλά και στις αντιδράσεις που υπήρξαν την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, για το εορταστικό επεισόδιο των «Απαράδεκτων» που έπαιξε στο MEGA και πρωταγωνιστούσαν τόσο ο Πέτρος Φιλιππίδης, όσο και ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Διαβάζω καταπληκτικές κριτικές για εκείνον, δεν είναι χωρίς δουλειά, πρωταγωνιστεί».

Αρχικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Το παιδί αυτή τη στιγμή παίζει σε γνωστή παράσταση σε θέατρο της Αθήνας, έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές, έχουμε έναν πολύ καλό ηθοποιό και πρέπει να τον αγκαλιάσουμε».

Και συμπλήρωσε:

«Πάει πάρα πολύ καλά στο θέατρο, θα πάω να τον δω σε λίγες μέρες και πιστεύω ότι θα βρει κι άλλες δουλειές μετά από αυτήν. Διαβάζω καταπληκτικές κριτικές για εκείνον, δεν είναι χωρίς δουλειά, πρωταγωνιστεί».

«Είναι τελείως λάθος να συνδέουν το παραχθέν έργο με την προσωπική ζωή κάποιου».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη μετάδοση του επεισοδίου των «Απαράδεκτων» με πρωταγωνιστές τόσο τον Πέτρο Φιλιππίδη, όσο και τον Παύλο Χαϊκάλη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπιμπίλας είπε: «Υπάρχει ρατσιμός. Είναι τελείως λάθος να συνδέουν το παραχθέν έργο με την προσωπική ζωή κάποιου. Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το δημιούργημα όλων των ανθρώπων μιας σειράς».

Και συμπλήρωσε: «Επίσης δεν έχει αποφανθεί ακόμα το δικαστήριο για τίποτα και υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας. Κανένας νόμος δεν λέει ότι κόβουμε μία σειρά για την προσωπική ζωή του καθενός».

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

 Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;