Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα ξεκινάει η δίκη του παρουσιαστή για την υπόθεση του revenge porn
Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, θα καθίσει σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Την Τετάρτη, (9 Φεβρουαρίου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, μετά τις καταγγελίες για revenge porn.

Η κατηγορία έχει μετατραπεί σε κακούργημα και το πιθανότερο είναι το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης να ορίσει νέα ημερομηνία. Οι πρώην σύντροφοι του γνωστού παρουσιαστή, πέρα από δικαίωση, θα διεκδικήσουν και αποζημίωση.

Η 30χρονη, σε επιστολή που απέστειλε στα ΜΜΕ, ζητάει ζητώντας προστασία. Συγκεκριμένα, ζητά να μην προβληθεί το πρόσωπό της κατά την παρουσία της στη δίκη, προκειμένου να περιοριστεί ο διασυρμός που έχει υποστεί από τη διαρροή των βίντεο στο ίντερνετ. Όπως αναφέρει, ακόμα και τώρα αναγκάζεται να παρακολουθεί τα πορνογραφικά site αφού κάποιοι συνεχίζουν να ανεβάζουν το επίμαχο βίντεο, ενώ, λέει:

«Είμαι αγχωμένη που θα πρέπει να αντικρίσω ξανά αυτόν τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά.»

Μιλώντας στο Star, η 30χρονη επισήμανε τα εξής:

«Μετά από όλο αυτόν τον σάλο υπήρξαν 3 αναδημοσιεύσεις τις οποίες κατέβασα τώρα πριν 3 μέρες πάλι. Από άλλους χρήστες που το κοινοποίησαν ξανά γνωρίζοντας ότι είναι το βίντεο αυτής της υπόθεσης.

Παλιότερα είχε προσπαθήσει να με προσεγγίσει για να μου πει ότι μετάνιωσε, αλλά δεν ήταν κάτι που το ένιωθε στα αλήθεια, όπως αποδείχθηκε κιόλας. Ακόμα και τώρα δεν έχει μετανιώσει, έχει μια απάθεια εξοργιστική.

Περιμένω τη δικαίωση σε όποιον βαθμό μπορεί να έρθει, αν και σε προσωπικό επίπεδο τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, γιατί αυτό που συνέβη σε εμένα δεν αλλάζει. Επηρεάζει τη ζωή μου μελλοντικά, γι’ αυτό δεν ξέρω αν θα έρθει ολοκληρωτικά η δικαίωση.» 

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Παράλληλα, η δεύτερη καταγγέλλουσα και πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, καταθέτει αγωγή αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA.

Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, ανέφερε:

«Περιμένουμε την έρευνα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του. Και τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουμε και αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη την οποία έχει υποστεί η συγκεκριμένη κοπέλα από τις πράξεις του Παναγιωτόπουλου.»

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;