Πώς είναι σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αισιοδοξία για τη δίκη στις 9/2 [ΒΙΝΤΕΟ]
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το βίντεο που τον δείχνει να ζει κανονικά τη ζωή του, αφήνοντας πίσω όσα συνέβησαν.

Μπορεί να δέχθηκε τη δημόσια «καταδίκη» της κοινής γνώμης, ο  Στάθης Παναγιωτόπουλος όμως δεν φαίνεται να νιώθει κάποια αμηχανία ή να βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση.

Παρά τις καταγγελίες για reveng porn από πρώην σύντροφό του και τη δίκη που εκκρεμεί εις βάρος του, ο ίδιος δείχνει αισιόδοξος και συνεχίζει απτόητος την καθημερινότητά. Αυτό τουλάχιστον πηγάζει από το περιβάλλον του, αλλά και από τον ίδιο. Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

Υπενθυμίζεται πως ο ραδιοφωνικός παραγωγός θα βρεθεί στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνεχίζει να ζει μια φυσιολογική καθημερινότητα μαζί με τη σύζυγό του, προσπαθώντας να αφήσει πίσω του την ιστορία με τις καταγγελίες και τη δημόσια «κατακραυγή» στο διαδίκτυο.

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» εντόπισε τον παρουσιαστή έξω από το σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του, λίγο πριν επιβιβαστούν στο αμάξι του για να ξεκινήσουν τον προορισμό τους, νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπώρου, ο παρουσιαστής είναι αισιόδοξος για τη δίκη που έρχεται, ενώ το οικογενειακό του περιβάλλον τον στηρίζει.

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο ο ίδιος ούτε κρύβεται, ούτε παραμένει κλεισμένος στο σπίτι του, αντιθέτως συνεχίζει να ζει κανονικά.

«Δεν είναι το τέρας που παρουσιάζεται» αναφέρει το περιβάλλον του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο παρουσιαστής βρίσκεται σε αναζήτηση νέας επαγγελματικής κατάστασης, ενώ το σίγουρο είναι ότι θα ρίξει βάση στο μαγαζί που διατηρεί στην Αλόννησο και στις καταδύσεις.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;