Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η σχέση του με τον πιλότο και την Καρολάιν
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι βόλτες με το ελικόπτερο με τον γυναικοκτόνο Μπάμπη και η γνωριμία του με την Καρολάιν.

Ο ένας δολοφόνησε τη γυναίκα του, που τον αγάπησε στην εφηβεία της και έκανε πολλές θυσίες για να είναι μαζί του, αφήνοντας σπουδές, γονείς και φίλους για να ζήσει μαζί του το όνειρο της ευτυχισμένης οικογένειας. Αυτός αντί να της ανταποδώσει την αγάπη αυτή και τον μεγάλο έρωτα, τη σκότωσε την ώρα που κοιμόταν, δίπλα στο βρέφος τους στα Γλυκά Νερά. Μετά έστησε μια μεγάλη πλεκτάνη εξαπατώντας την Αστυνομία, τους δημοσιογράφους κι όλο το πανελλήνιο.

Παρίστανε τον συντετριμμένο χήρο και αγκάλιασε τη μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, ζητώντας της να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας.

Ο άλλος εκμεταλλευότανε την εμπιστοσύνη της συντρόφου του, βιντεοσκοπούσε εν γνώσης της τις σεξουαλικές περιπτύξεις και εν αγνοία της και χωρίς φυσικά την άδειά της τα δημοσίευσε στο διαδίκτυο. Παρ’ ότι η κοπέλα τού ζητούσε να αποσύρει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που την απεικονίζουν σε εξαιρετικά προσωπικές στιγμές εκείνος δεν το έκανε ποτέ, λέγοντας ψέματα. Αποτέλεσμα να τον καταγγείλει κι αυτός με τη σειρά του να λέει ψέματα και στο δικαστήριο για να αποφύγει τη δίκη και να κερδίσει χρόνο. Μέχρι που ένα προφίλ ακτιβιστή στο Instagram κατάφερε να κάνει viral την είδηση. Ο παρουσιαστής πέρασε Χριστούγεννα στο κρατητήριο, καταστράφηκε η καριέρα του και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον καθ’ ομολογίαν δράστη της άγριας δολοφονίας με πνιγμό της 19χρονης γυναίκας του που βρίσκεται στη φυλακή κι ευχόμαστε αν γίνεται να μην ξαναδεί το φως του ηλίου χωρίς κάγκελα και στη δεύτερη περίπτωση είναι ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Στάθης Παναγιωτόπουλος, που τον μάθαμε από τους Ράδιο Αρβύλα ως έναν συμπαθητικό και προοδευτικό άνθρωπο με κρύα ανέκδοτα κι αποδείχτηκε ακόμα ένας καμουφλαρισμένος σεξιστής που έβλεπε τις γυναίκες και ειδικά τις κοπέλες νεαρής ηλικίας ως σάρκα για ικανοποίηση των ορέξεών του, καθώς στο φως της δημοσιότητας ήρθαν κι άλλες καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και για το μεγάλο πάθος που είχε με τη δημοσιοποίηση των σεξουαλικών στιγμών που είχε με τις άτυχες κοπέλες που βρέθηκαν στο κρεβάτι μαζί του.

Αλόννησος: Ο Στάθης γνώριζε τον Μπάμπη και την Καρολάιν

Η Αλόννησος είναι ένα καταπράσινο και πανέμορφο νησί των Σποράδων. Είναι, επίσης είναι μικρό νησί με λίγους κατοίκους, οπότε όσοι ζουν μόνιμα εκεί κι όσοι κατάγονταν ή έστω είχαν σπίτι εκεί γνωρίζονται λίγο πολύ μεταξύ τους. Αυτό συνέβη με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που γνώριζε την Καρολάιν, από όταν ήταν παιδί, καθώς το ο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο βρίσκεται σε απόσταση 200-300 μέτρων από αυτό της Καρολάιν, την οποία και γνώριζε από παιδί, σύμφωνα με στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώριζε την Καρολάιν από μικρό παιδί. Η Καρολάιν σκεφτόταν να ασχοληθεί με το θέατρο και μιλούσε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης, ζητώντας συμβουλές του» σύμφωνα με ρεπορτάζ ΑΝΤ1.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώριζε την Καρολάιν από μικρό παιδί. Η Καρολάιν σκεφτόταν να ασχοληθεί με το θέατρο και μιλούσε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης, ζητώντας συμβουλές του» σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός προέβαλε και πλάνα από το 2015, όταν η Καρολάιν πρωταγωνιστούσε σε ερασιτεχνική θεατρική παράσταση, στο νησί. Ήταν ένα χρόνο πριν γνωρίσει τον Μπάμπη Αναγωστόπουλο.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι τρεις τους έκαναν μαζί καταδύσεις, καθώς ως γνωστό ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πέρα από γυναικοκτόνος, ήταν πιλότος και εκπαιδευτής καταδύσεων. Κανένα από τα δυο επαγγέλματά του που σχετίζονται με την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής δεν του έμαθαν πόσο σημαντικό είναι να κρατάς στα χέρια σου ανθρώπινες ζωές, πολλά «πόδια» πάνω από τη γη και αρκετά μέτρα κάτω από τον βυθό. Ακόμα και της γυναίκας σου όταν κοιμάται αμέριμνη στο κρεβάτι της…

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η βόλτα με το ελικόπτερο

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε επιβιβαστεί στο ελικόπτερο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος τον είχε πάει βόλτα.

«Ο Μπάμπης έλεγε συχνά στον Στάθη να τον πάει βόλτα με το ελικόπτερο, και κάποιοι θυμούνται ότι είχαν πετάξει πάνω από το νησί».

Κανείς δεν γνωρίζει αν ο Μπάμπης συζητούσε τα παράνομα γούστα του Στάθη και τη γνώμη που είχαν για τις γυναίκες. Σίγουρα δεν ήξεραν πως η ζωή και η προσωπικότητα μιας γυναίκας αξίζει το ίδιο με του άνδρα. Είχαν σίγουρα ένα κοινό. Εκμεταλλευόντουσαν την εμπιστοσύνη και τον έρωτα που τους έδειχναν οι γυναίκες.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1