Αντώνης Κανάκης: Αυτόν διάλεξε για αντικαταστάτη του Παναγιωτόπουλου
Αντώνης Κανάκης: Η επιλογή του για τον τέταρτο της παρέας των Ράδιο Αρβύλα.

Μετά τις συνταρακτικές εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες πρώην συντρόφων του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τη δημοσιοποίηση ερωτικών στιγμών τους στο διαδίκτυο χωρίς τη συναίνεσή τους, η κίνηση των Ράδιο Αρβύλα ήταν αστραπιαία. Αμέσως σταμάτησαν τη συνεργασία τους με τον εν λόγω «κύριο» και καταδίκασαν τα όσα έκανε.

Έτσι, προσωρινά η παρέα της Θεσσαλονίκης έμεινε με τρία μέλη, τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση. Η τηλεοπτική εκπομπή θα επιστρέψει στους δέκτες μας από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 με την έλευση του νέου έτους και θα έχει πάλι τέταρτο μέλος.

Πιο συγκεκριμένα, η επιστροφή θα γίνει την Δευτέρα στις 10 Ιανουαρίου κι έχουν κυκλοφορήσει 2 trailers που προαναγγέλλουν την επιστροφή τους.

Ράδιο Αρβύλα: Εσωτερική μεταγραφή με άλλον Στάθη

Ο Αντώνης Κανάκης το πήρε πάνω του και αποφάσισε για το ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Από τα trailers βλέπουμε πως πολύ ενεργό ρόλο θα έχει ο «Πασοκατζής» cameraman, κάτι που σημαίνει πως η μεταγραφή θα γίνει εκ των έσω. Η σύμπτωση είναι πως κι αυτός λέγεται Στάθης!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
  
 1 
  
 1