Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος υπό όρους ο παρουσιαστής
Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε για την τρίτη κατά σειρά μήνυση που κατέθεσε πρώην σύντροφος του εναντίον του.

Ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε πριν από λίγο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορά τη σεξουαλική ζωή προσώπων κατ’ εξακολούθηση.

Στον τηλεπαρουσιαστή επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, εγγύηση 30.000 ευρώ και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε για την τρίτη κατά σειρά μήνυση που κατέθεσε πρώην σύντροφος του εναντίον του. Τη Δευτέρα ανακριτής και εισαγγελέας είχαν αποφασίσει να αφεθεί ελεύθερος ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα με περιοριστικούς όρους για τη δεύτερη μήνυση, ωστόσο έκριναν ότι έπρεπε να παραμείνει στα κρατητήρια μέχρι τη σημερινή απολογία του.

Η πρώτη υπόθεση, που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη δράση του, βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια.

Πηγή φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;