Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα» - Όσα δήλωσε η δικηγόρος της καταγγέλλουσας
Η δικηγόρος της καταγγέλλουσας τονίζει πως δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναμένεται να καθίσει σήμερα στο εδώλιο του κατηγορούμενου του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σχετικά με την υπόθεση για το revenge porn που τον κατήγγειλε πρώην σύντροφός του. Είχε γίνει γνωστό ότι η καταγγελία είχε μετατραπεί σε κακούργημα, όμως, η δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Αντιγόνη Πρίλη, το διαψεύδει.

Μιλώντας στα τηλεοπτικά μέσα, η δικηγόρος της καταγγέλλουσας τόνισε πως δεν υπάρχει μετατροπή του αδικήματος σε κακούργημα. Συγκεκριμένα, η δικηγόρος δήλωσε:

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει σήμερα. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, το έχω πει σε όλους σας, έχω αποστείλει δελτίο τύπου, σας παρακαλώ πάρα πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο.

Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Παρακαλώ θερμά, έχει κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου θέλει να καταδικαστεί για τις πράξεις τις οποίες ο κατηγορούμενος έχει κάνει σε βάρος της.

Η ψυχολογία της είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που η κοπέλα θα τον ξαναδεί, αν παραστεί αυτοπροσώπως. Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα, επειδή από τον νόμο αυτό προβλεπόταν και στον προηγούμενο νόμο. Σήμερα είμαστε ενώπιον του πλημμελειοδικείου, από εκεί και πέρα το πλημμελειοδικείο θα κρίνει για όλα τα υπόλοιπα.»

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;