Αλέξης Κούγιας: Έδειξε τη φωτογραφία με μαχαίρι που είχε ανεβάσει ο Γιώργος Σαββίδης
Εισαγγελική έρευνα από τον προϊστάμενο έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης μετά τις αιχμές του Αλέξη Κούγια κατά του γιου του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Σαββίδη.

Ο Αλέξης Κούγιας σήμερα το πρωί (8/2) μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μαζί με τους γονείς και τους φίλους του Άλκη, για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου.

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε μπροστά στις κάμερες στα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη και προκάλεσε αίσθηση. Όπως είπε αναφέρεται στη φωτογραφία μετά από εντολή που του έδωσαν οι γονείς του Άλκη.

Ο ποινικολόγος αναφέρθηκε σε μία φωτογραφία που είχε αναρτήσει, ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, κ. Γιώργος Σαββίδης, αμέσως μετά την ήττα του δικεφάλου από τον Άρη, στην Τούμπα, στις 28/11.

«Οι γονείς του Άλκη μου έδωσαν μια εντολή σήμερα, την οποία είμαι υποχρεωμένος να διεκπεραιώσω. Θέλω να σας δείξω κάτι που είναι συγκλονιστικό. Οι γονείς μου έδωσαν εντολή να το κάνω, με την ελπίδα να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Μου ζήτησαν να σας δημοσιοποιήσω αυτή τη φωτογραφία» είπε ο κύριος Κούγιας, που εκείνη την ώρα σήκωσε το κινητό του τηλέφωνο μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους, για να την καταγράψουν.

«Αυτή φωτογραφία παραδόθηκε και είναι η φωτογραφία που ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει.» Η φωτογραφία που έδειξε ο Αλέξης Κούγιας, δείχνει ένα μαχαίρι καρφωμένο σε ένα ξύλινο τραπέζι.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζήτησε από την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται η υποκίνηση τέλεση οποιουδήποτε αδικήματος βίας του αθλητικού νόμου. Σκοπός είναι να αποκαλυφθεί ποτέ αναρτήθηκε και από ποιον η επίμαχη φωτογραφία με το καρφωμένο μαχαίρι σε ξύλινη επιφάνεια που φέρεται ότι ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή παλαιότερο ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Η έρευνα αναμένεται να ανατεθεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
4'
0 - 0
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
ΗΜ
41 - 41
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;