Δύο νέα πάρκα αποκλειστικά για σκύλους στην Αθήνα
Δύο ακόμη, πλήρως εξοπλισμένα πάρκα, αποκλειστικά για περίπατο με σκύλους, βρίσκονται από σήμερα στη διάθεση της Αθήνας.

Δύο ακόμη πάρκα αποκλειστικά για περίπατο με σκύλους, βρίσκονται από σήμερα στη διάθεση της Αθήνας, στην περιοχή του Προμπονά και στην πλατεία Οβρένοβιτς, στον Νέο Κόσμο.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, πρόκειται για χώρους κοινωνικοποίησης, παιχνιδιού, εκγύμνασης και εκπαίδευσης σκύλων, ενώ ταυτόχρονα τηρούν όλες τις προδιαγραφές ενός πρότυπου δημόσιου πάρκου.

Τα πάρκα διαθέτουν περίφραξη, ξεχωριστές “ζώνες” για μικρόσωμους και μεγαλόσωμους σκύλους, ώστε να μπορούν να παίζουν με ασφάλεια. Και το πάρκο του Προμπονά αλλά και αυτό της πλατείας Οβρένοβιτς, έχουν μεγάλη έκταση.

Στον Προμπονά το πάρκο εκτείνεται στο ένα στρέμμα και στην πλατεία Οβρένοβιτς στα 700 τ.μ. Επιπλέον, στα πάρκα έχει τοποθετηθεί ειδικός εξοπλισμός, όργανα εκγύμνασης και επιδεξιότητας.

Μεταξύ άλλων, υπάρχει ράμπα ανάβασης, ξύλινος διάδρομος“πασαρέλα” με ανάβαση και κατάβαση, εμπόδια για μικρόσωμα και μεγαλόσωμα σκυλιά, ποτίστρες κ.ά.

«Τα δύο πρώτα dog parks της πόλης στον Προμπονά και στο Νέο Κόσμο είναι έτοιμα να υποδεχτούν, με ασφάλεια, τους τετράποδους Αθηναίους. Ο πολιτισμός της καθημερινότητας είναι προτεραιότητά μας, με πολλές πτυχές και πολλούς δικαιούχους», έγραψε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αναρτώντας και σχετικές φωτογραφίες.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis)

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
0 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
0 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;