Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ακόμα εδώ.Το παλεύω» - Η ανάρτηση στο Instagram
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Σημασία έχει να μην τα παρατάς. Ακόμα εδώ. Το παλεύω. Ευχαριστώ τη γιατρό μου και το team του νοσοκομείου»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει νέο μήνυμα για τον δύσκολο αγώνα που δίνει μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου εργαζόταν στην Καλλιθέα.

Θέλοντας λοιπόν να ευχαριστήσει την ιατρική ομάδα που βρίσκεται στο πλευρό της από τις πρώτες στιγμές μετά την επίθεση, δημοσίευσε μία φωτογραφία από θάλαμο νοσοκομείου στην οποία εικονίζεται γυρισμένη πλάτη, με επιδέσμους στο κεφάλι και έγραψε:

«Τη μια μέρα μπορεί να είσαι σε ένα όμορφο μέρος με αγαπημένους φίλους και την άλλη στο παγωμένο κρεβάτι της χειρουργικής αίθουσας. Η ζωή είναι απρόβλεπτη… μερικές φορές άδικη. Σημασία έχει να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ. Ακόμα εδώ…το παλεύω…Ευχαριστώ τη γιατρό μου και το team του νοσοκομείου που με κάνουν να νιώθω ασφαλής στα χέρια τους».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που κάνει podcast στο pod.gr, συνεχίζει να υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις, έχοντας στο πλευρό της ανθρώπους που της συμπαραστέκονται σε κάθε της βήμα.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πέρασε λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς στο εξωτερικό και ανάρτησε κάποιες από τις φωτογραφίες από την εξόρμησή της στο Instagram.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
66'
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
73'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
2'
88 - 87
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;