Αντίνοος Αλμπάνης: «Όταν ακούς πως έχεις καρκίνο, νομίζω πως είναι το πιο δύσκολο πράγμα»
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για την μάχη του με τον καρκίνο και τα έχωσε στον Βαλάντη για το περιστατικό με την Ευρυδίκη στο Survivor 5.

Σήμερα Πέμπτη (3/1) ο γνωστός ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στην Δέσποινα Καμπούρη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε αναφέρθηκ στην μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε χαρακτηριστικά:

«Θα ξαναμιλούσα ανοιχτά για το θέμα της υγείας μου. 1000 φορές. Ναι, θα το ξανάκανα. Η αγάπη που παίρνεις δεν συγκρίνεται με τίποτα. Όταν ακούς από το στόμα του γιατρού πως έχεις καρκίνο, νομίζω πως είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να ακούσει ένας άνθρωπος. Είναι η στιγμή που λες, «τώρα τι;». Δεν ξέρεις αν αυτό το πράγμα θα πάει καλά ή δεν θα πάει. Πώς θα είναι η ζωή, αν θα υπάρχει ζωή».

«Μου είχαν πει ότι είναι από τις περιπτώσεις των καρκίνων που είναι θεραπεύσιμος, στο στάδιο στο οποίο ήμουν εγώ ευτυχώς ήταν διαχειρίσιμο οπότε ήταν όλα υπέρ μου», συμπλήρωσε αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του με τον καρκίνο.

Ωστόσο, ο Αντίνοος Αλμπάνης σχολίασε και ένα περιστατικό που σημειώθηκε φέτος στο Survivor 5 ανάμεσα στον Βαλάντη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία στο παρελθόν είχε επίσης διαγνωστεί με καρκίνο.

Εκείνο το βράδυ ο ηθοποιός είχε γράψει σε ανάρτησή του, όταν η Ευριδίκη Παπαδοπούλου έβαζε τα κλάματα για το προσβλητικό σχόλιο του τραγουδιστή πως «έπεσε σηκώθηκε και ξαναπερπάτησε και αυτό κανείς δεν θα της το στερήσει».

Και μπορεί να μην το ακούσαμε αυτολεξεί, αλλά όπως δήλωσε στη συνέχεια και εκείνη αφορούσε ένα υποτιμητικό για εκείνη σχόλιο για την περιπέτεια που είχε στο παρελθόν με τον καρκίνο. Ο Αντίνοος Αλμπάνης, όντας ευαισθητοποιημένος στο συγκεκριμένο θέμα, έκανε ένα αρκετά «αιχμηρό» σχόλιο για τον Βαλάντη στο πλαίσιο της συνέντευξής του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Έτυχε εκείνη την ημέρα να είμαι στο σπίτι και να παίζει η τηλεόραση και κάποια στιγμή είδα την συγκεκριμένη κοπέλα στην οποία αναφερόταν ο εν λόγω κύριος να κλαίει με αναφιλητά. Προσπαθούσα να καταλάβω τι έχει γίνει και κάπως το έψαξα και όταν κατάλαβα τι είχε ξεστομίσει, θύμωσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Και επειδή είδα τον τρόπο που της μίλησε που ήταν ξεκάθαρα ταπεινωτικός και εξευτελιστικός, γιατί δεν είχε καμία διάθεση να σταθεί δίπλα της. Κάτι άλλο ήθελε να της πει και απλά χρησιμοποίησε το θέμα της αρρώστιας της. Πρέπει να είναι σαφές αυτό στον κόσμο. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε την αρρώστια για να ξεφτιλίσουμε και να ταπεινώσουμε κανέναν», είπε ο ηθοποιός χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Αντίνοου Αλμπάνη:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;