Ηρακλής: Στα χρώματα του Άρη ο «Γηραιός» για να τιμήσει τον Άλκη
Ηρακλής: Η εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Άλκη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και σύσσωμες οι ομάδες δείχνουν τον αποτροπιασμό τους.

Η στυγερή δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχει συνταράξει όλη τη χώρα και ειδικά τον χώρο του ποδοσφαίρου. Το οπαδικό μίσος φέρνει βία και αίμα. Ένας 19χρονος περπατώντας με την παρέα του κοντά στο Χαριλάου έπεσε θύμα επίθεσης με δρεπάνι και έχασε τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία.

Όπως έγινε γνωστό δεν ήταν οργανωμένος οπαδός, απλά υποστήριζε όπως όλοι μας μια ομάδα. Αυτή η ομάδα είναι ο Άρης και στο άκουσμά του βγήκε μαχαίρι.

Σύσσωμες όλες οι ομάδες καταδίκασαν το γεγονός, όπως και πολλοί οργανωμένοι οπαδοί. Στη Θεσσαλονίκη η οπαδική βία είναι ένα φαινόμενο που μαστίζει την πόλη και λυμαίνεται των αθλητικών χώρων. Εκεί όπου πρέπει όλοι και ειδικά οι νέοι να μαθαίνουν για τον σεβασμό στο εκάστοτε άθλημα, αλλά και στον αντίπαλο.

Ο ΠΑΟΚ καταδίκασε το γεγονός, ο Άρης ξέσπασε σε ανακοίνωσή του, ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε: «Καμία ανοχή, καμία πράξη βίας ατιμώρητη: σύλληψη, δίκη, τιμωρία» υποσχέθηκε και έκλεισε λέγοντας: «Ο αθλητισμός είναι ζωή, όχι αρένα εγκληματιών».

Το λογότυπό του σε κίτρινο χρώμα ανήρτησε ο επίσημος λογαριασμός του Ηρακλή στο instagram για να τιμήσει τη μνήμη του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη από οπαδούς ομάδας.

Οι «κυανόλευκοι» επέλεξαν να χρωματίσουν το σήμα τους κιτρινόμαυρο και χρησιμοποίησαν το hashtag #nomore, καταδικάζοντας με αυτόν τον τρόπο το γεγονός που με τόσο άδικο τρόπο αφαίρεσε τη ζωή σε ένα παιδί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iraklis FC (@iraklis_fc_official)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
'
53 - 37
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;