Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Το συγκλονιστικό μήνυμα από φίλαθλο του ΠΑΟΚ [ΕΙΚΟΝΕΣ]
Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Δεν ξαναπατάω γήπεδο. Τους σιχάθηκα.» δηλώνει ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ

Η στυγερή δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχει συνταράξει όλη τη χώρα και ειδικά τον χώρο του ποδοσφαίρου. Το οπαδικό μίσος φέρνει βία και αίμα. Ένας 19χρονος περπατώντας με την παρέα του κοντά στο Χαριλάου έπεσε θύμα επίθεσης με δρεπάνι και έχασε τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία.

Όπως έγινε γνωστό δεν ήταν οργανωμένος οπαδός, απλά υποστήριζε όπως όλοι μας μια ομάδα. Αυτή η ομάδα είναι ο Άρης και στο άκουσμά του βγήκε μαχαίρι.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και σύσσωμες οι ομάδες δείχνουν τον αποτροπιασμό τους. Το ίδιο και όλοι οι φίλαθλοι, αλλά και οργανωμένοι οπαδοί των ομάδων.

Ένα μήνυμα που άφησε ένας άγνωστος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, μαζί με το κασκόλ της ομάδας του, στο σημείο της δολοφονίας, συγκλονίζει και ανατριχιάζει.

«Δε γυρνάς πίσω. Δεν ξαναπατάω γήπεδο. Τους σιχάθηκα. Σιχαθείτε τους και αγαπήστε τις ιδέες σας όχι τα γούστα τους», γράφει το μήνυμα του άγνωστου φίλου του ΠΑΟΚ.

Πλήθος κόσμου, φίλαθλοι του Άρη, αλλά και άλλων ομάδων, αφήνουν διακριτικά των ομάδων τους, των συνδέσμων τους, σημειώματα, λουλούδια, κεριά και αποτίνουν φόρο τιμής στον 19χρονο που έχασε τη ζωή του, τόσο άδικα, τόσο βάναυσα, τόσο αποτρόπαια. 

Πηγή φωτογραφιών: Intime, thestival.gr

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;