Σύζυγος Τζώρτζη Μονογυιού:
Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη (26/1), η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνά Καραπάνου, η οποία έδωσε κατάθεση.

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη (26/1), η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνά Καραπάνου, η οποία έδωσε και κατάθεση στην Αστυνομία για το μοιραίο τροχαίο.

Τα όσα είπε θα ρίξουν περισσότερο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή.

Σύμφωνα με πηγή, η Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία κατάφερε να βγει σώα μέσα από το φλεγόμενο αυτοκίνητο, συγκλονισμένη έδωσε κατάθεση στην αστυνομία το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά. Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν οι φωνές από τους ανθρώπους που προσέτρεξαν για να μας βοηθήσουν. Με έβγαλαν από το αυτοκίνητο, με πήραν στα χέρια και με ξάπλωσαν σε ασφαλή απόσταση πάνω στο χορτάρι. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου καθώς ήμουν σοβαρά τραυματισμένη” φέρεται να κατέθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόδι της στον αστράγαλο είχε ένα βαθύ τραύμα και όπως λένε οι γιατροί, θα χρειαστεί μικροχειρουργική επέμβαση.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τους φίλους του Τζώρτζη Μονογυιού να προσπαθούν να τον επαναφέρουν

Νέο συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως, από το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή “Live News” του Mega, φαίνονται η Ferrari που φλέγεται και ο αδικοχαμένος Τζώρτζης Μονογυιός με τη γυναίκα του που έχουν μόλις απεγκλωβιστεί.

Ο επιχειρηματίας, παρά τις προσπάθειες, είναι ήδη νεκρός και αριστερά του η Αθηνά Κοντοπάνου που έχει τραυματιστεί σοβαρά, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, στα πόδια μιας κοπέλας που έσπευσε στο κοντά της.

Στο σημείο της τραγωδίας επικρατεί χαμό;, με τις εκρήξεις να είναι συνεχείς, τις εκκλήσεις για βοήθεια αλλεπάλληλες και τις εικόνες που καταγράφουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, να κόβουν την ανάσα.

Είναι ένα από τα πρώτα βίντεο που τραβήχτηκαν τη νύχτα της τραγωδίας, όταν ο θόρυβος του δυστυχήματος ξεσήκωσε την περιοχή.

Στα δεξιά φαίνονται οι μάταιες προσπάθειες που κάνει φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού να τον επαναφέρει. Ο άνθρωπος που λίγο νωρίτερα αψήφησε τον κίνδυνο και κατάφερε να τον απεγκλωβίσει από την φλεγόμενη Ferrari, προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε περιθώριο μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο.

Η κοπέλα που κρατάει και στηρίζει την Αθηνά Κοντοπάνου προσπαθεί να μετριάσει τους πόνους της. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας που έχουν ειδοποιήσει και εκείνοι ασθενοφόρο έχουν συνειδητοποιήσει πως είναι μάρτυρες μιας τραγωδίας, χωρίς τότε να γνωρίζουν τους πρωταγωνιστές της.

Στο σημείο φτάνουν αστυνομικοί και λίγο αργότερα πυροσβέστες που σβήνουν τη φωτιά στη Ferrari. Οι εκρήξεις συνεχίζονται και οι φίλοι του Τζώρτζη Μονογυιού παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

Εκείνη τη μέρα ο έλεγχος χάθηκε επειδή όπως έδειξαν οι αναλύσεις των ειδικών, τα συστήματα ασφαλείας της Ferrari ήταν απενεργοποιημένα και ο 42χρονος δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;