Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία της οικογένειας – Πού θα γίνει η κηδεία;
Πάνος Νάτσης: Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλα, ενημέρωσε για το πού και πότε θα γίνει η κηδειά.

Ο θάνατος του Πάνου Νάτση, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα του Σαββάτου, σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά, τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους του, στον χώρο της υποκριτικής.

Η μηχανή που οδηγούσε ο 31χρονος ηθοποιός συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στη κέντρο της Αθήνας και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha, «Happy Day» κι ανέφερε πως πως η οικογένεια τού αδικοχαμένου ηθοποιού, επιθυμεί αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα σε οργάνωση που στηρίζει κακοποιημένες γυναίκες. Ενημέρωσε επίσης για το πού και πότε θα γίνει η κηδεία.

«Η οικογένεια δεν θέλει ούτε κάμερες να έρθουν στο κοιμητήριο, ούτε να υπάρχουν στεφάνια και λουλούδια και όλα αυτά να πάνε στη Διεθνή Υποστήριξη Γυναικών που είναι μία οργάνωση που υποστηρίζει τις κακοποιημένες γυναίκες. Εγώ μιλάω σαν εκπρόσωπος της οικογένειας, μου τα διοχετεύει η σύντροφός του η Διονυσία για να τα ανεβάζω στα social media», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Η νεκρώσιμος ακολουθία δεν είναι στο Γ΄ Νεκροταφείο αύριο, όπως έχει ειπωθεί, είναι στο νεκροταφείο Σχιστού στις 15:00», σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.


Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;