Βαλέρια Κουρούπη για την κρατική αντιμετώπιση της κακοκαιρίας: «Αισθάνθηκα πολίτης 5ης κατηγορίας»
Βαλέρια Κουρούπη: «Το εκχιονιστικό πέρασε μετά από τρεις μέρες, γιατί μέχρι τότε δεν μπορούσαμε να φύγουμε από τον οικισμό».

Η Βαλέρια Κουρούπη υποδέχθηκε στο σπίτι της στην Παιανία, την κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη για τα προβλήματα που αντιμετώπισε από την επέλαση του χιονιά, ενώ σχολίασε την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας από τον κρατικό μηχανισμό. Όπως ισχυρίστηκε η ηθοποιός ένιωσε «πολίτης 5ης κατηγορίας»!

«Καλημέρα. Βλέπεις εδώ τα χάλια μας ε; Τα Μεσόγεια κυριολεκτικά χτυπήθηκαν αλύπητα από την κακοκαιρία. Είχαμε πάρα πολύ χιόνι, δεν τα βάζουμε με τον καιρό, δεν ζούμε στο Ντουμπάι, αλλά στην Ελλάδα. Δεν είχαμε φως, ευτυχώς είχαμε τζάκι και ήμασταν όλοι εκεί μπροστά.

Αισθάνθηκα πολίτης 5ης κατηγορίας. Μείναμε χωρίς ρεύμα, που το χρυσοπληρώνουμε και όταν φυσάει, όταν έχει καύσωνα ή χιόνια δεν έχουμε ρεύμα», δήλωσε αρχικά η Βαλέρια Κουρούπη.

«Το εκχιονιστικό πέρασε μετά από τρεις μέρες, γιατί μέχρι τότε δεν μπορούσαμε να φύγουμε από τον οικισμό» πρόσθεσε επίσης η ηθοποιός.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;