Θανάσης Βισκαδουράκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5
Θανάσης Βισκαδουράκης: «Στο βιβλίο μου θα γράψω δύο σελίδες για το Survivor» - Όσα είπε μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor 5 στην ομάδα των «Διασήμων», Θανάσης Βισκαδουράκης, αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη (26/1) από το ριάλιτι επιβίωσης. Σήμερα Παρασκευή (28/1) μίλησε για πρώτη φορά στον “αέρα” της εκπομπής «Love It» που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην εμπειρία του από το ριάλιτι.

Μιλώντας για τις πρώτες εντυπώσεις που έχει μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε:

«Αισθάνομαι περίεργα από την ημέρα που έφυγα, γιατί είδα για πρώτη φορά κρεβάτι, είδα στρώμα, είδα ζεστό νερό, είδα τα μούτρα μου και τρόμαξα. Δεν περίμενα να έχουν μεγαλώσει τόσο τα μούσια μου. Ένιωσα έναν πανικό. Δεν ήξερα τι μου συνέβαινε»

Έπειτα, μιλώντας για το τελευταίο συμβούλιο και μερικούς συμπαίκτες και συμπαίκτριές του είπε:

«Το Survivor είναι το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι. Εγώ το πίστευα ότι θα φύγω αλλά από τους συμπαίκτες μου κανένας. Πριν πάω στο συμβούλιο αποχώρησης άφησα την κουβέρτα μου στον Άρη, με τον οποίο ήρθαμε πολύ κοντά. Η Ευρυδίκη είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, η ψυχή της είναι πιο βαθιά από την πληγή της. Πήγε στον θάνατο και γύρισε. Στο βιβλίο μου θα γράψω δύο σελίδες για το Survivor, γιατί και η ζωή μου ήταν ένα Survivor και αυτό που συνειδητοποίησα ότι με βοήθησε και το είπα και στα παιδιά ήταν τρία πράγματα. Η συλλογικότητα, η ομαδικότητα και η προσαρμοστικότητα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;