Γρηγόρης Πυρπύλης: Ο Έλληνας make-up artist είναι ο νέος creative director του οίκου Hermès Beauty
Ο Γρηγόρης Πυρπύλης είναι ο νέος creative director του οίκου Hermès Beauty - Η ανάρτησή του στο Instagram

Ο Έλληνας make-up artist, Γρηγόρης Πυρπύλης, που έχει διεθνή καριέρα στον χώρο του τέθηκε επικεφαλής του τμήματος Beauty του γαλλικού οίκου Hermès.

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Πυρπύλης θα συνεργαστεί με την Agnès de Villers, Πρόεδρο του Hermès Parfum & Beauté, υπό την επίβλεψη του Pierre-Alexis Dumas, Artistic Director του οίκου Hermès. Όπως σχολίασε και ο Pierre-Alexis Dumas, «με τον Γρηγόρη μοιραζόμαστε τον ίδιο όραμα για την ομορφιά, σαν ένα καθημερινό σύμμαχο που αποκαλύπτει την προσωπικότητα και συνδυάζει την κομψότητα, την άνεση, την ευχαρίστηση».


Όπως γίνεται αντιληπτό είναι μία σπουδαία διάκριση για τον Έλληνα make-up artist με τον ίδιο να γνωστοποιεί το γεγονός πως έγινε creative director του Hermès Beauty μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Νιώθω τιμή και ενθουσιασμό που γίνομαι μέλος του εμβληματικού οίκου @hermes ως ο creative director του τμήματος Beauty. Είναι ένας οίκος που αποτελεί την επιτομή της ομορφιάς σε κάθε μορφή της, χάρη στη δέσμευσή του στη δεξιοτεχνία και το savoir-faire, ένας οίκος της δημιουργίας και της δημιουργικότητας. Πρόκειται για το ξεκίνημα ενός ταξιδιού στο οποίο κάθε προσωπικότητα μπορεί να εκφραστεί και κάθε μορφή της ομορφιάς μπορεί να αποκαλυφθεί και να γιορταστεί, ένα όραμα της ομορφιάς που αγαπώ και διατηρώ από τότε που ανακάλυψα την τέχνη του μακιγιάζ, πριν από 15 χρόνια», έγραψε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Πυρπύλης στην ανάρτησή του στο Instagram, η οποία έκλεισε με τον ίδιο να λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ στη νέα του οικογένεια στον οίκο Hermès.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregoris Pyrpylis (@gregoris)

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Πυρπύλης στα πρώτα του βήμα δούλεψε ως make-up artist της Maybelline στο Next Top Model 2 που προβλήθηκε το 2010.

Με πληροφορίες από τη Vogue

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;