Βιασμός 24χρονης: «Είδαμε ένα πλάσμα κακοποιημένο» κατέθεσε ο 2ος μάρτυρας
Βιασμός 24χρονης: Τι κατέθεσε ο εργοδότης της κοπέλας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κατάθεση του 2ου μάρτυρα, στην 5η τακτική ανακρίτρια, για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος, μαζί με τον εργοδότη της κοπέλας, μετέβησαν στο γνωστό ξενοδοχείο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, για να παραλάβουν την 24χρονη ύστερα από τηλεφώνημα της τελευταίας.

Ο μάρτυρας περιέγραψε στην ανακρίτρια την κατάσταση στην οποία βρήκε την Γεωργία και τι του ανέφερε για το βιασμό της, σύμφωνα με το grtimes.gr.

«Τη Γεωργία πήγαμε και τη συναντήσαμε στο ξενοδοχείο μαζί με τον εργοδότη της και φίλο μου. Ήταν γύρω στις 11 το πρωί. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από την Γεωργία περίπου ένα εικοσάλεπτο νωρίτερα. Η εικόνα που είδαμε ήταν σοκαριστική. Είδαμε ένα πλάσμα κακοποιημένο. Αμέσως μετά πήγαμε και συναντήσαμε τον μετρ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Βιασμός 24χρονης: Τι κατέθεσε ο εργοδότης της Γεωργίας

Την Παρασκευή 21/1, εκτός από την 24χρονη παθούσα, κατέθεσε και ο εργοδότης της, γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης ο οποίος συμπαραστέκεται στη νεαρή κοπέλα από την πρώτη στιγμή.

Ο ίδιος, μαζί με τον φίλο του, μετέβησαν στο γνωστό ξενοδοχείο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, για να παραλάβουν την 24χρονη ύστερα από τηλεφώνημα της τελευταίας. Ο επιχειρηματίας περιέγραψε στην ανακρίτρια την κατάσταση στην οποία βρήκε την Γεωργία, αλλά και τι του ανέφερε για το βιασμό της.

Ακόμη φέρεται πως είπε στην ανακρίτρια τα εξής:

«Ήρθε στο σπίτι μου ένας εκ των ιδιοκτητών καφέ, το αφεντικό του μετρ, και με απείλησε. Μου είπε “τί πας να κάνεις, να τα βάλεις με μπίλιονερ;».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1