Γεωργία Μπίκα: Κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα η 24χρονη - «Ελπίζω να βρω το δίκιο μου»
Γεωργία Μπίκα: Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα η 24χρονη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου βρέθηκε σήμερα το πρωί (21/1) η Γεωργία Μπίκα για να καταθέσει εναντίων του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου, που όπως τον κατηγορεί η ίδια, της επιτέθηκε φραστικά με σκοπό να την κάνει να σιωπήσει. Η 24χρονη συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που περίμεναν έξωθεν του τμήματος.

Η νεαρή κοπέλα ευχαρίστησε τον κόσμο για το κύμα συμπαράστασης και τόνισε πως ευελπιστεί να βρει το δίκιο της. Η συγκίνησή της δεν μπόρεσε να κρυφτεί κάτω από τη μάσκα προστασίας για τον κορωνοϊό που φορούσε, καθώς τα μάτια της έδειχναν τα έντονα συναισθήματά της. Η συγκίνηση δίνει τη θέση της στην ελπίδα, την πίστη και τη δύναμη που έχει για να δικαιωθεί, δείχνοντας αποφασισμένη να μην κάνει πίσω.

Το μήνυμα της Γεωργίας στον κόσμο που την στηρίζει

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη σας», δήλωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα η Γεωργία, φανερά φορτισμένη.

«Η αγάπη που έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ». «Ελπίζω να βρω το δίκιο μου, μόνο αυτό», είπε η 24χρονη πριν την τέταρτη κατάθεσή της.

Υπενθυμίζεται πως ο Εισαγγελέας έχει ήδη διατάξει έρευνα εναντίον του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου – που εκπροσωπεί τον 27χρονο φερόμενο ως βιαστή – έπειτα από τα όσα εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της η 24χρονη.

Στη συνέχεια, η Γεωργία Μπίκα θα βρεθεί στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου θα καταθέσει για ακόμη μία φορά για όσα συνέβησαν στο πάρτι στο γνωστό ξενοδοχείο.

Η κοπέλα αναμένεται να καταθέσει συνοδευόμενη, αυτή τη φορά, από ψυχολόγο, μιας και δουλεύουν μαζί στο κομμάτι της «ανάκτησης μνήμης».

Στο μεταξύ, εν αναμονή των τοξικολογικών αποτελεσμάτων βρίσκεται η ανακρίτρια για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση. Δείγμα που έχει ληφθεί από την 24χρονη απεστάλη σε εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας για τυχόν ανίχνευση νέων ναρκωτικών ουσιών που κυκλοφορούν στην αγορά και δεν υπάρχει -μέχρι στιγμής- η δυνατότητα να προσδιοριστούν από τα αντίστοιχα ελληνικά εργαστήρια.

Τα αποτελέσματα αυτά αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα κι εφόσον ανιχνευθούν ουσίες που οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι η καταγγέλλουσα κατέστη αναίσθητη κατά την τέλεση της εις βάρος της πράξης πιθανολογείται ότι θα υπάρξει αναβάθμιση του κατηγορητηρίου.

Την ίδια ώρα, διά του συνηγόρου του, ο 27χρονος (διώκεται αυτή τη στιγμή για γενετήσιες πράξεις χωρίς της συναίνεση της παθούσας) επανέλαβε σε δήλωσή του που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Αντ1, ότι ουδέποτε διέπραξε «βιασμό» σε βάρος της μηνύτριας. «Η μεταξύ μας σωματική επαφή έγινε με την απόλυτη γνώση, συναίσθηση και συναίνεσή της [και τούτο αποδεικνύεται από πλείστα στοιχεία της δικογραφίας]» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη δήλωση.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;