Super Κική: «Έκραξε» ξανά τον Γιώργο Λιάγκα
Super Κική: Πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε σκληρά στον Γιώργο Λιάγκα.

Νέος κύκλος επεισοδίων ξεκινά απ’ ότι φαίνεται στην κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με την Super Κική. Ο παρουσιαστής στη σημερινή εκπομπή του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, με αφορμή τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τους influencers και κυρίως γύρω από τους Αλέξανδρο Κοψιάλη, Super Κική, Δήμητρα Αλεξανδράκη και Ιωάννα Τούνη, μίλησε με αρκετά σκληρά λόγια, η αλήθεια είναι.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι η εκδίκηση του όπλου που οι ίδιοι δημιούργησαν. Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία. Δεν στοχοποιώ κάποιον. Κάνω γενική τοποθέτηση.

Δεν έχουν καμία παιδεία, απέκτησαν followers, δίνανε δώρα και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν, κάθονται οι ίδιοι και βρίζουν τους followers που αυτοί παρακαλούσαν τόσο καιρό. Βλέπετε πώς πρέπει να κρατάμε πισινές και πώς γυρίζει boomerang η όλη προσέγγιση που κάνουμε εμείς στον δημόσιο βίο; Και βλέπετε πώς αυτοί οι άνθρωποι που χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να δείξουν στη ζωή τους, τους βάζουν εκπομπές και σόου και τους δίνουν χρήματα;»

Λιάγκας και Super Κίκη δεν είναι η πρώτη φορά που «διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Η πρώτη σύγκρουση είχε ξεκινήσει πριν από λίγο καιρό, όταν η Instagramer είχε δηλώσει πως υπέφερε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Είπα ότι υπέφερα, όχι ότι με έδερναν. Δεν τον θέλω, δεν μπορώ να τον βλέπω. Δεν θέλω να βλέπω κανέναν, γιατί παίρνουν το τόσο και το κάνουν άλλο τόσο. Αφού καταλαβαίνεις πώς το λέω, γιατί πας και το τεντώνεις; Δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις; Θες να σου δώσω ψωμί; Κάλεσέ με στην εκπομπή σου», είχε τονίσει συγκεκριμένα.

Λίγες μέρες μετά, η Super Κική είχα κάνει ένα ξέσπασμα κατά όλων των δημοσιογράφων με τον Γιωργο Λιάγκα να αποφεύγει να τοποθετηθεί λέγοντας πως θέλει να δει αν θα βρίσει πάλι τον ίδιο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;