Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης απαντάει μέσα από ένα βίντεο στο #Cancel_Kopsialis
Ο γνωστός influencer, Αλέξανδρος Κοψιάλης, απαντάει μέσα από το Instagram για όλα όσα του αποδίδονται, αλλά και για το #Cancel_Kopsialis.

Μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και το #cancel_kopsialis, που βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στα trends στο Twitter, o Αλέξανδρος Κοψιάλης αποφάσισε να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις. Ο γνωστός influencer με ένα 7λεπτο βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram αποφάσισε να απαντήσει ανοιχτά στο hashtag κατά του, αλλά και στις κατηγορίες των τελευταίων ημερών, από την υπόθεση του βιασμού στη Θεσσαλονίκη, μέχρι τις αναρτήσεις του Ηλία Γκιώνη.

Στο βίντεο που ανήρτησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αναφέρει τα εξής:

“Με το που έσκασε η υπόθεση με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα στείλανε… επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος τον οποίο χαρακτήρισαν ως βιαστή, κρατάει το παιδί μου στην φωτογραφία με το τελευταίο του ποστ. Αμέσως δέχτηκα όλα αυτά τα μηνύματα μίσους, γεμάτα απειλές.

Για ποιον λόγο εγώ να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω… Βγήκα λοιπόν στο βίντεο και είπα ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, δεύτερον ότι είμαι κατά των βιαστών και τρίτον για το συγκεκριμένο άτομο που με ρωτάτε (Δημήτρη Φιντιρίκο) δεν φοβάμαι να βγω να πω το οτιδήποτε.”

Στη συνέχεια ο γνωστός influencer απάντησε για τα likes τα οποία και έκανε κάτω από σεξιστικά σχόλια αλλά και ομοφοβικές αναρτήσεις στα social media. Ο ίδιος ανέφερε πως τα likes ήρθαν έπειτα από θετικά μηνύματα τα οποία έλαβε από τις συγκεκριμένες σελίδες, κάτι το οποίο στη συνέχεια φαίνεται να μετάνιωσε, την ώρα που στο twitter εξακολουθεί να επικρατεί το #cancel_kopsialis.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης απάντησε στις κατηγορίες του Ηλία Γκιώνη, αποφεύγοντας, όμως, να τον κατονομάσει. Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και συγκαλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σεξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάσει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα να κάνω κ@λοτούμπες στον αέρα και να λέω “ζήτω η τρέλα”. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το cyber bullying.

Να μην βιώσει κανείς αυτό που βίωσα τις τελευταίες ημέρες. Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενος σε πράγματα που δεν ισχύουν. Έφτασα σε σημείο να μην κοιμάμαι και να βλέπω μόνιμα εφιάλτες.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλέξανδρος Κοψιάλης (@alexandros_kopsialis)

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Μετά την ανάρτηση του εν λόγω βίντεο, οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν πολλές. Με πολλούς να φέρονται κατά του γνωστού influencer και άλλους να τον υποστηρίζουν. Επίσης, πολλοί χρήστες κάνουν λόγο για cyber bullying που έχει ως στόχο όχι μόνο τον ίδιο τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, αλλά και την οικογένειά του.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;