#Cancel_Superkiki: Γιατί το Twitter «ακυρώνει» ακόμη μία influencer;
Το βίντεο στο Instagram που έκανε το hashtag #Cancel_Superkiki να «πλημμυρίζει» το Twitter.

Μετά ξέσπασμα της υπόθεσης καταγγελίας βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, πολλοί άνθρωποι έσπευσαν έστω και διαδικτυακά να συμπαρασταθούν στο θύμα.

Αν και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος αυτή τη στιγμή μετράει παραπάνω από 1 εκατομμύριο followers, έδειξε την συμπαράστασή του στην κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού, ο ίδιος μέσω των stories του θέλησε να υπερασπιστεί το όνομα ενός ατόμου που αρχικά είχε εμπλακεί το όνομά του στην υπόθεση και είναι φίλος του. Τα stories του Κοψιάλη ήρθαν μετά από την απάντηση του φίλου του μέσω Instagram, ο οποίος διέψευσε πως εμπλέκεται με την εν λόγω υπόθεση, αλλά και με την διαρροή του βίντεο revenge porn της Ιωάννας Τούνη όπως είχε ακουστεί. Αυτό στη συνέχεια το επιβεβαίωσε και η ίδια η Influencer.

Ωστόσο, στη συνέχεια χρήστες του Twitter ανακάλυψαν πως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έκανε like σε πολλά ομοφοβικά και απολύτως ακραία σχόλια που είχαν στο στόχαστρο τον Ηλία Γκιώνη, γνωστό και ως «ο μικρός πριγκιπάκος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αφορμή τα συγκεκριμένα σχόλια ξεκίνησε ένας καταιγισμός αναρτήσεων στο Twitter ενάντια στον Αλέξανδρο Κοψιάλη, ενώ το έγινε viral στα social media το hashtag #cancel_kopsialis. Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έχοντας δεχτεί πολλά υβριστικά και απειλητικά μηνύματα που αφορούν τον ίδιο και την οικογένειά του αποφάσισε μετά από πολλές ημέρες να «σπάσει» τη σιωπή του και να μιλήσει.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μέσω ενός 7λεπτου βίντεο στο προφίλ του στο Instagram απάντησε στις κατηγορίες εις βάρος του, δήλωσε πως αυτό που έχει υποστεί τις τελευταίες ημέρες λέγεται cyber bullying και θέλησε να κάνει μάλιστα viral το hashtag #cancel_cyberbullying.

Σε όλα αυτά τα γεγονότα πολλοί influencers και φίλοι του Αλέξανδρου Κοψιάλη δεν έμειναν άπραγοι. Αντιθέτως, αποφάσισαν να τοποθετηθούν μέσω του Instagram παίρνοντας το μέρος του εν λόγω influencer. Μεταξύ των ατόμων που πήραν το μέρος του Κοψιάλη ήταν η φίλη του, Super Kikiκαι η Δήμητρα Αλεξανδράκηοι οποίες σε πολύ έντονο κλίμα υπερασπίστηκαν τον φίλο τους μέσω Instagram με την πρώτη μάλιστα να βρίσκεται και στα trends του ελληνικού Twitter.

Η αντίδραση της Super Kiki που προκάλεσε το hashtag #Cancel_Superkiki

Η Super Kiki πήρε πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες το μέρος του Αλέξανδρου Κοψιάλη μέσω των stories της, ενώ χθες «ξέσπασε» μέσω ενός live video που στη συνέχεια αναρτήθηκε και ως post. Στα stories και το live η ίδια αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Κοψιάλη, τις καλές πράξεις που έχει κάνει ανά καιρούς, ενώ καταφέρθηκε εναντίον του Ηλία Γκιώνη λέγοντας πως ο ίδιος «εξασφάλισε τη ζωή του» και πως «λεφτά θα βγάλει από το προφίλ του». 

Παράλληλα, εναντιώθηκε σε όσα άτομα στο πλαίσιο του #Cancel_Kopsialis έστειλαν προσβλητικά μηνύματα στον Αλέξανδρο Κοψιάλη απειλώντας και προσβάλλοντας τον ίδιο κι την οικογένειά του.

Μεταξύ άλλων η Super Kiki ανέφερε τα εξής:

«Μετά από 24 ώρες θα σβηστούν αυτά τα stories, γιατί αναφέρω το όνομα του και τον κάνω έξτρα μάγκα. Αυτός εξασφάλισε τη ζωή του. Αύριο θα σας ανεβάσει πάτα εδώ να πάρεις 20% έκπτωση. Αυτά που δεν θέλετε, αυτά θα κάνει. Να θυμάστε την κουβέντα μου. Αυτός λεφτά θα βγάλει από αυτό το προφίλ και πείτε με μ@λ@κ@ μετά. Βγάλτε και δείρ’ τε με όλοι μαζί. Ευχαριστώ πολύ όσους στηρίξατε και είστε εδώ. Δωσ’ τε περισσότερο αγάπη και όχι ανθρωποφαγία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super Kikii (@super_kikii)

Το συγκεκριμένο video αποτέλεσε και την «πέτρα του σκανδάλου» προκειμένου η γνωστή influencer το όνομά της να προστίθεται στα ονόματα των διάσημων που «ακύρωσε» το Twitter την τελευταία εβδομάδα.

Δείτε tweets από το #Cancel_Superkiki:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;