Κλειστά σχολεία: Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα λόγω κακοκαιρίας «Ελπίς»
Με τηλεκπαίδευση θα γίνουν τα μαθήματα σε όσα σχολεία κλείσουν εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς» σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας.

Η κακοκαιρία «Ελπίς» συνεχίζει να πλήττει όλη τη χώρα και έχει ως συνέπεια να αποφασίζεται το κλείσιμο των σχολείων αύριο σε αρκετές περιοχές. Όπως είχε προμηνύσει η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμεώς, θα διενεργείται τηλεκπαίδευση στα σχολεία που κλείνουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η κ. Κεραμεώς μιλώντας, νωρίτερα, στον ΑΝΤ1 είχε δηλώσει τα εξής:

“Εάν κάπου χρειάζεται να ανασταλεί η λειτουργία ενός σχολείου, προβλέπεται τηλεκπαίδευση.”

Ακολούθησε ανακοίνωση από το γραφείο του γ.γ. Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Αλέξανδρου Κόπτση, ο οποίος επεσήμανε ότι προβλέπεται τηλεκπαίδευση κατά τις πρωινές ώρες. Όπως δηλώνει ο κ. Κόπτσης:

“Σε περιπτώσεις που η τοπική αυτοδιοίκηση, κατά λόγο αρμοδιότητας, αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων, προβλέπεται εφαρμογή τηλεκπαίδευσης κατά τις πρωινές ώρες και για την Πρωτοβάθμια και για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.”

Ενώ, συμπληρώνει πως η τηλεκπαίδευση αποτελεί:

“Πολύτιμο εργαλείο για την απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας όταν για έκτακτους αντικειμενικούς λόγους δεν μπορεί αυτή να διεξαχθεί διά ζώσης.”

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;