Κεραμέως: Τηλεκπαίδευση για να μη χαθούν μαθήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς»
Πολλά σχολεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» και η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, έκανε λόγο για τηλεκπαίδευση για να μη χαθούν μαθήματα.

Η κακοκαιρία “Ελπίς” αναμένεται να πλήξει τα επόμενα 24ωρα και την Αττική. Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μίλησε για την πιθανότητα να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία. Η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 για το ενδεχόμενο του να κλείσουν τα σχολεία εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η κ. Κεραμέως έκανε λόγο για τηλεκπαίδευση όπου χρειαστεί, για να μη χαθούν μαθήματα. Πιο συγκεκριμένα, για την λειτουργία των σχολείων, εν μέσω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, δήλωσε στον ΑΝΤ1:

“Θα γίνει η ευρεία σύσκεψη το μεσημέρι, θα ληφθούν οι αποφάσεις και ακολούθως οι περιφερειάρχες και οι δήμοι θα βγάλουν ανακοινώσεις. Προφανώς προσαρμόζεται η ζωή μας όταν έχουμε ακραίες συνθήκες. Ωστόσο και να μείνουν κλειστά τα σχολεία, δεν θα χαθούν τα μαθήματα, καθώς θα γίνουν μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης, όπως συχνά συμβαίνει ενδεικτικά στην Φλώρινα, λόγω κακοκαιρίας.”

Από τις σημερινές εκτιμήσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας φαίνεται ότι επιβραδύνεται η επέλαση της κακοκαιρίας στην Αττική και όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης:

“Μάλλον θα παραμείνουν ανοιχτά τα σχολεία την Δευτέρα και ίσως κλείσουν συνολικά ή κατά τόπους την Τρίτη, ανάλογα με την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου.”

Υπογράμμισε πως η σχετική απόφαση:

“Αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα, μετά την σύσκεψη που θα επακολουθήσει με τους συναρμόδιους φορείς για την επανεκτίμηση των δεδομένων.”

Ο κ. Πατούλης, το πρωί της Κυριακής, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ και τόνισε πως:

“Και η Τρίτη θα είναι, με βάση τις προβλέψεις, μια παγωμένη ημέρα. Θεωρώ πως σίγουρα θα είναι κλειστά τα σχολεία και την Τρίτη σε όλη την Αττική.”

Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;