Good Job Nicky για Eurovision: «Δεν κλείνω συχνά πόρτες αλλά νομίζω ότι μπορεί να μην ξαναδοκιμάσω»
Good Job Nicky: Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο νεαρός μουσικός Good Job Nicky ήταν σήμερα Τετάρτη (19/1) καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκηόπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θεσμό της Eurovisionαλλά και στην σχέση του με τη μουσική.

Ο Good Job Nicky, η μουσική του οποίου ξεχωρίζει τόσο στην Ελλάδα όσο και εκτός χώρα, μίλησε στην εκπομπή για την μουσική και την αγάπη του για αυτή.

«Μού αρέσει να πειραματίζομαι και να βρίσκω τρόπους να εξερευνώ και άλλα λημέρια της μουσικής. Τη μουσική μου τη λέω “γυμνή”. Δεν θέλω να την καλουπιάσω. Θέλω πάντα να είμαι ανοιχτός μέσα στην τέχνη, όχι σε ένα συγκεκριμένο είδος. Θα ήθελα πάντα να έχω την ελευθερία μέσα στην τέχνη να κάνω αυτό που θέλω εκείνη την στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο Good Job Nicky.

Μάλιστα, προκειμένου να ασχοληθεί με τη μουσική ο Good Job Nicky αναγκάστηκε να αφήσει πίσω του τον πρωταθλητισμό. Αναφερόμενος στον αθλητισμό δήλωσε ότι τον αγαπάει λέγοντας «σε “χτίζει” ο αθλητισμός, σε μαθαίνει να σέβεσαι πράγματα, τι σημαίνει ομάδα. Αλλά η μουσική με τράβηξε, δεν είχα επιλογή. Όλα τα ερεθίσματά μου είναι μουσικά, είναι το πιο κοντινό πράγμα στον Θεό που έχω. Δεν μπορούσα να το αποφύγω με τίποτα, το λατρεύω».

Μάλιστα, ο Good Job Nicky αποκάλυψε ότι ηχογράφησε το πρώτο του κομμάτι σε ηλικία 16 ετών.

«Ήμουν δύσκολο παιδί στην εφηβεία. Η μητέρα μου ήταν ψύχραιμη και για τους δυο μας. Δε νομίζω ότι έχω βγει από την εφηβεία, απλά το κρύβω καλύτερα. Το πρώτο κομματι που ηχογράφησα ήταν στα 16 μου. Είμαι αρκετά τυχερός γιατί απλά άκουσα την σκέψη μου και μετέφραζα πράγματα σε μελωδία», είπε ο καλλιτέχνης.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της μουσικής του είναι πως τραγουδάει στα αγγλικά και αστειευόμενος επί του θέματος είπε ότι «νομίζει πως οικογενειακά το έχουν καλύψει το ρεπερτόριο στα ελληνικά».

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως ο Good Job Nicky είναι ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή του Good Job Nicky αποτέλεσε η Eurovision, στην οποία φέτος δήλωσε συμμετοχή αλλά δεν κατάφερε να είναι αυτός που θα μας εκπροσωπήσει στο Τορίνο τον Μάιο του 2022.

«Η Eurovision σε εκτοξεύει σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. Ήμουν σίγουρος για το κομμάτι μου. Ποτέ δε θα κυκλοφορήσω κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος», είπε ο τραγουδιστής, ενώ απάντησε στο αν στο μέλλον θα τον δούμε στον διαγωνισμό.

Και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν κλείνω συχνά πόρτες αλλά εδώ πέρα νομίζω ότι μπορεί να μην ξαναδοκιμάσω. Θα δούμε».

Τέλος, μιλώντας για τα μελλοντικά του σχέδια ο τραγουδιστής είπε ότι ετοιμάζει καινούργιο δίσκο με 13 νέα κομμάτια ο οποίος θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Good Job Nicky:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;