Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: H 24χρονη αποκαλύπτει το πρόσωπό της στο πλευρό του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου
Η 24χρονη κοπέλα που κατήγγειλε βιασμό σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά, αποκάλυψε το πρόσωπό της - Θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Μετά από έναν χείμαρρο εξελίξεων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη, εκείνη αποφάσισε να αποκαλύψει το πρόσωπό της. Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ο δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ανέβασε δύο stories και ένα post, όπου στο πλάι του βρίσκεται η 24χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Εκεί, η κοπέλα αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόσωπό της και ετοιμάζεται για πολλές αποκαλύψεις σε αποκλειστική συνέντευξη που θα παραχωρήσει στον δημοσιογράφο, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες έχει υπάρξει θύελλα αντιδράσεων στα social media, ενώ πολλοί celebrities αποφάσισαν να τοποθετηθούν δημοσίως επί του ζητήματος. Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση προκάλεσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης μετά από κοινοποίηση της υπόθεσης από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη στο Instagram.

Όσον αφορά την αποκάλυψη του προσώπου της κοπέλας, ήρθε μέσα από το Instagram του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος αναρτώντας δύο stories και έχοντας στο πλευρό του την Γεωργία, το 24χρονο θύμα, τόνισε ότι δεν είναι μόνη της και αποφάσισε να μιλήσει δείχνοντας το πρόσωπό της.

Στο story που έπειτα αναρτήθηκε και ως post στον λογαριασμό του, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος γράφει:

Η Γιωργία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Με το πρόσωπο και το όνομά της. Τώρα είσαστε όλοι προσκεκλημένοι στη δική μου σουίτα. Λεβέντες, παλικάρια, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και λοιποί συγγενείς…

Μάλιστα στην λεζάντα του post αναγράφεται: Τώρα αρχίζει το πάρτι…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makis Triantafyllopoulos (@makistriantafyllopoulos)

Πηγή κεντρικής εικόνας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 2