Survivor Spoiler 17/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία
Survivor Spoiler: Θρίλερ στον αγώνα ασυλίας

Ακόμα μια σκληρή μάχη θα δούμε απόψε (17/1) στο Survivor 5 για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα με την αγωνία να φτάνει στο κατακόρυφο.

Μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης από το Συμβούλιο του Νησιού εξαιτίας μιας άσχημης φράσης που της είπε ο Βαλάντης, το κλίμα συνεχίζει να είναι βαρύ και ασήκωτο για τον ερμηνευτή στην παραλία των Διάσημων, καθώς αναδείχθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, συγκεντρώνοντας μάλιστα 8 ψήφους από τους συμπαίκτες του, στο Συμβούλιο του Νησιού που παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Κυριακής (16/1).

Η κατάσταση στην Κόκκινη ομάδα θα χειροτερέψει κι άλλο, καθώς σύμφωνα με διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο οι Μαχητές θα πάρουν ακόμα μια νίκη, παρ’ αγωνίζονται με 8 παίκτες. Το 2-0 στους αγώνες ασυλίας αναμένεται να τους δώσει εκ νέου «φτερά» και βάσει των spoilers θα τους δούμε να φεύγουν θριαμβευτές από τον στίβο μάχης.

Αυτό σημαίνει πως στον «τάκο» θα βγουν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τον πρώτο να είναι ο Βαλάντης και να αναμένεται να ψηφιστεί ομαδικά ακόμη ένας, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποιον θα ψηφίσει ο κάτοχος της ατομικής ασυλίας, Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;