Μάριος Αθανασίου:
Μάριος Αθανασίου: Αποκάλυψη-σοκ από τον ηθοποιό με αφορμή το περιστατικό του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου μιλώντας στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ενώ έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνέντευξής του ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε ότι στο παρελθόν υπήρξε μάρτυρας ενός περιστατικού διακίνησης σχολικού πορνογραφικού υλικού.


“Το περιστατικό του Στάθη Παναγιωτόπουλο πρέπει να είναι κάτι που θα μας αφυπνίσει όλους. Αυτό δεν έγινε το 2021 στην Ελλάδα. Έχω υπάρξει μάρτυρας περιστατικού που με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και είχα τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα σε μια δουλειά που βρισκόμουν όταν άνθρωποι διακινούσαν πορνογραφικό υλικό από σχολείο. Αυτό ήταν 12 χρόνια πριν. Έχουμε 2021.”

Και ο ηθοποιός συνέχισε αναφερόμενος στο περιστατικό που τον εξόργισε 12 χρόνια πριν λέγοντας:

“Δώδεκα χρόνια πριν, υπήρχαν σε κινητό βίντεο που διακινούνταν από περίπτυξη σε σχολείο. Μιλάμε για το παιδί σου, το παιδί μου και φυσικά ήταν εν αγνοία αυτών των ατόμων. Πιάστηκε το στομάχι μου. Ήθελα να κάνω εμετό. Ζορίστηκα πάρα πολύ και είχα ζοριστεί και με την αντίδραση αυτών των ανθρώπων που γελάγανε. Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας. Οφείλουμε να γνωρίζουμε τι κάνουμε, τι ανεβάζουμε, σε ποιον το δίνουμε.Όσο προσωπική και να είναι η στιγμή”.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πηγή κεντρικής εικόνας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;