Τζώρτης Μονογυιός - τροχαίο: Τι λένε πραγματογνώμονες και μάρτυρες
Στην ανακοίνωση Κούγια σημειώνεται ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών που εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλιακή, με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, αδερφό της βουλευτή Κατερίνας Μονογυιού. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 45χρονος, ο οποίος μόλις είχε παραλάβει τη μοιραία Ferrari από την αντιπροσωπεία και έκανε την πρώτη του βόλτα με αυτή μαζί με τη σύζυγό του, έτρεχε με 120 χιλιόμετρα την ώρα.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία το όχημα βγήκε από το δρόμο, χτύπησε σε πινακίδα, έπεσε πάνω σε δέντρο και αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο την ώρα του δυστυχήματος, μάλιστα, περιγράφουν πως το αυτοκίνητο πέρασε με τέτοια ταχύτητα, που ένιωσαν ότι γινόταν σεισμός.

Επιπλέον, από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού φαίνεται ότι δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος πριν από τη μοιραία πρόσκρουση σε πινακίδα της Περιφέρειας και στη συνέχεια σε δέντρο.

Ενδεικτική είναι η κατάθεση ενός εκ των φίλων του θύματος που ακολουθούσαν από πίσω:

«Περί ώρα 20:15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθηνά. Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να παρκάρει. Είδα το αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του» είπε.

Την ίδια ώρα, νέα διάσταση στο τραγικό τροχαίο δίνει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, που ήταν εκπρόσωπος στις υποθέσεις του τον θύματος.

Με ανακοίνωσή του, ο κ. Κούγιας τονίζει ότι «το δικηγορικό μας γραφείο θα διερευνήσει μαζί με την Ελληνική Αστυνομία τις ακριβείς συνθήκες, υπό τις οποίες ένας εξαιρετικός οδηγός, με ένα ασφαλέστατο και πανάκριβο αυτοκίνητο, έχασε τη ζωή του».

Επίσης, να σημειωθεί ότι θα διερευνηθεί εάν προ της εκτροπής υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου ή φυσικού προσώπου και σημειώνει ότι αναζητούνται μάρτυρες του τροχαίου.

Ακόμη, επισημαίνει ότι αναμένεται η βελτίωση της υγείας της συζύγου του εκλιπόντα προκειμένου να καταθέσει για τις τελευταίες στιγμές πριν από το δυστύχημα.

Επιπλέον, στην ανακοίνωση Κούγια σημειώνεται ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του, ενώ υπογραμμίζεται ότι «ο εκλιπών είχε σημαντικότατη περιουσία και δύο πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις στη Μύκονο».

Σημειώνεται ότι η Τροχαία έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως στο τροχαίο δεν εμπλέκεται άλλο όχημα. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές της Τροχαίας: «Η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει ότι δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο χθεσινό δυστύχημα στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε η σύζυγός του.

Συγκεντρώνουμε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, ενώ έχουμε αναθέσει σε ειδικό πραματογνώμονα να συντάξει πόρισμα».

Η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού βρίσκεται στο Ασκληπιείο της Βούλας, ενώ η σύζυγός του, η οποία κατάφερε να βγει από τα συντρίμμια, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά, ευτυχώς, εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΗΜ
53 - 37
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1