Κατερίνα Μονογυιού: Νεκρός ο αδερφός της σε τροχαίο
Κατερίνα Μονογυιού: Ο αδερφός της βρήκε τραγικό θάνατο, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.

Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, χθες (13/1) το βράδυ στα σύνορα Γλυφάδας με Βούλα, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια και συγκεκριμένα επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του ολοκαίνουργιου και πολυτελούς αυτοκινήτου του μάρκας Ferrari, με αποτέλεσμα το όχημά να βγει εκτός πορείας, να προσκρούσει σε δέντρο και να τυλιχθεί στις φλόγες. Ο θάνατος του οδηγού ήταν ακαριαίος!

Στο αμάξι ήταν συνοδηγός η 35χρονη σύντροφός του, την οποία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και να διακομισθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η γυναίκα φαίνεται να διατήρησε τις αισθήσεις της και να κατάφερε να βγει μέσα από το φλεγόμενο όχημα.. Ο αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας έχασε τη ζωή του σε ηλικία 45 ετών στην πρώτη του βόλτα με το καινούργιο, αλλά εν τέλει μοιραίο αυτοκίνητό.

Η αντιπροσωπεία απ’ όπου ο οδηγός παρέλαβε το υπερπολυτελές όχημα απέχει 3,5 χιλιόμετρα από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά έσβησε άμεσα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής, ενώ στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Τροχαίας, προκειμένου να διαλευκάνουν τα αίτια της τραγωδίας. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο το πολυτελές supercar μεταμορφώθηκε αστραπιαία σε μια άμορφη μάζα, αφού καταστράφηκε ολοσχερώς.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως πίσω από το μοιραίο όχημα, ακολουθούσε αμάξι με οικεία πρόσωπα του νεκρού. Ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να βοηθήσουν, καθώς είδαν μπροστά στα μάτια τους το τραγικό συμβάν.

Οι πληροφορίες θέλουν το τροχαίο να σημειώθηκε, όταν ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό, με αποτέλεσμα να φύγει από τον δρόμο του και να ξεκινήσει μια τρελή πορεία. Ο οδηγός φαίνεται να εκτοξεύθηκε εκτός του οχήματος και να έχασε τη ζωή του.

Πηγή φωτογραφιών: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;