Η Evan Rachel Wood μίλησε για την κακοποίηση που είχε δεχθεί από τον Marilyn Manson
Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες, η Evan Rachel Wood μιλάει για την απόφασή της να κατονομάσει δημόσια τον Marilyn Manson ως τον φερόμενο βασανιστή της.

Από πέρσι είχε γίνει γνωστή η κακοποίηση της Evan Rachel Wood από τον πρώην σύντροφό της, Marilyn Manson. Μάλιστα, η ίδια η ηθοποιός είχε κατηγορήσει δημόσια τον γνωστό τραγουδιστή. Τώρα, για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο “Phoenix Rising”, η ηθοποιός μιλάει για την απόφασή της να κατονομάσει τον Marilyn Manosn ως τον φερόμενο βασανιστή της.

Η Evan Rachel Wood είχε κατονομάσει τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση, υποστηρίζοντας ότι άρχισε να την κακομεταχειρίζεται όταν ήταν έφηβη και ότι “την κακοποιούσε φρικτά για χρόνια”. Ο μουσικός είχε αρνηθεί όλους τους ισχυρισμούς της ηθοποιού και τις καταγγελίες και άλλων γυναικών, που ακολούθησαν. Μάλιστα, ο γνωστός μουσικός είχε υποστηρίξει  ότι όσες διατύπωσαν κατηγορίες εναντίον του:

“Επιδίωκαν κυνικά και ανέντιμα να κερδίσουν χρήματα και να εκμεταλλευτούν το κίνημα #MeToo. Εξαπολύοντας συντονισμένη επίθεση σε βάρος μου.”

Το ντοκιμαντέρ “Phoenix Rising” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance στις 24 Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα προβληθεί στο HBO σε δύο μέρη μέσα στους επόμενους μήνες, σύμφωνα με το Variety. Την ταινία σκηνοθέτησε η Έιμι Μπεργκ, την οποία η Evan Rachel Wood προσέγγισε το 2019.

Σε δηλώσεις της στο Variety, η σκηνοθέτης αναφέρθηκε στα αρχικά σχέδια για το ντοκιμαντέρ και δήλωσε τα εξής:

“Δεν αφορούσε τον Marilyn Manson και ολόκληρο τον κόσμο του. Αφορούσε μία ιστορία της Έριν Μπρόκοβιτς. Επικεντρωθήκαμε πραγματικά στην παρουσίαση μιας ιστορίας για την ενδυνάμωση, που θα πρόσφερε βοήθεια σε γυναίκες και άνδρες που έχουν εγκλωβιστεί σε καταστάσεις βίας. Και αυτό ήταν που κάναμε μέχρι που αποφάσισε να τον κατονομάσει δημόσια.”

Η Evan Rachel Wood είχε πάρει την απόφαση να κατονομάσει τον Marilyn Manson όταν εκείνος κυκλοφόρησε νέο δίσκο και οι εικασίες σχετικά με τους προηγούμενους ισχυρισμούς της ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης αναζωπυρώθηκαν. Στη συνέχεια, οι Wood και Μπεργκ αποφάσισαν το ντοκιμαντέρ να καλύπτει την απόφασή της να μιλήσει δημόσια και τις συνέπειες των ισχυρισμών της.

Μετά τη δημόσια καταγγελία της γνωστής ηθοποιού για τον τραγουδιστή και μουσικό, ακολούθησαν και άλλες γυναίκες που διατύπωσαν ισχυρισμούς εναντίον του ροκ σταρ, όπως η ηθοποιός του «Game Of Thrones», Έσμε Μπιάνκο, η οποία μήνυσε τον Manson για φερόμενη σεξουαλική επίθεση, σωματική κακοποίηση και εμπορία ανθρώπων και η πρώην βοηθός του Άσλεϊ Γουόλτερς, η οποία υπέβαλε μήνυση για σεξουαλική επίθεση και παρενόχληση. Ο Manson φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά όλους τους ισχυρισμούς.

Μετά τη δημοσιοποίηση των παραπάνω καταγγελιών, ο τραγουδιστής απομακρύνθηκε από τη δισκογραφική εταιρεία, Loma Vista και αποκλείστηκε από προγραμματισμένες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των American Gods και Creepshow.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;