Marilyn Manson: Το
Marilyn Manson: Η έρευνα του Rolling Stone και οι 55 μαρτυρίες ανθρώπων που σκιαγραφούν το προφίλ ενός "τέρατος σε κοινή θέα".

Το περιοδικό Rolling Stone διεξήγαγε έρευνα 9 μηνών για την κακοποιητική συμπεριφορά του Marilyn Manson καταλήγοντας πως η κακοποιητική συμπεριφορά του τραγουδιστή ξεκίνησε πριν ακόμη γίνει διάσημος, ενώ σύμφωνα με τις 55 μαρτυρίες ανδρών και γυναικών έρχονται στο φως συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το σπίτι του και την συμπεριφορά του απέναντι σε γυναίκες.

Το άρθρο του Rolling Stone έχει ως τίτλο Το τέρας που κρυβόταν σε κοινή θέα και αποκαλύπτει μία πραγματικά τερατώδη πλευρά του Αμερικανού τραγουδιστή, εις βάρος του οποίου εκκρεμούν τρεις μηνύσεις και δεκάδες καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική κακοποίηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Marilyn Manson φαίνεται πως είχε στο διαμέρισμά του έναν ειδικά ηχομονωμένο χώρο τον οποίο προσομοίαζε με κελί εγκλεισμού. Εκεί φέρεται να αιχμαλώτιζε γυναίκες για να τις βασανίσει ψυχολογικά. Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες τόσο ανδρών όσο και γυναικών το διαμέρισμά του χαρακτηρίζεται ως «μαύρο ψυγείο» και «αποθηκευτικό χώρο για κρέατα», καθώς ο εκκεντρικός performer δεν επιτρέπει η θερμοκρασία στον χώρο του να ξεπερνά ποτέ τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Επιπλέον, μία γυναίκα ανάμεσα στα 55 άτομα που μίλησαν στο Rolling Stone ο Marilyn Manson σιχαίνεται το φως του ήλιου και γι’ αυτόν το λόγο, τα παράθυρά του είναι καλυμμένα με μαύρες και χοντρές κουρτίνες.

Η γυναίκα που είναι και πρώην σύντροφός του δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά:

«Εάν κάποιος έβαζε τον κλιματισμό στους 18 βαθμούς ή άνοιγε κάποια κουρτίνα, ο Μάνσον είχε εκρήξεις οργής. Κατέστρεφε τα έπιπλα».

Στην συνέχεια, η ίδια έδωσε μία πιο αναλυτική περιγραφή του χώρου, αναφέροντας επίσης, το διάσημο «δωμάτιο βιασμού» που έχει ο καλλιτέχνης στο σπίτι του.

«Το διαμέρισμα είναι γεμάτο αίμα, σβάστικες, κομμένες φωτογραφίες από περιοδικά με πορνό και εκατοντάδες κόλπους. Πάνω από το κρεβάτι του, στον τοίχο είναι γραμμένη με σπρέι η λέξη AIDS», εξήγησε η γυναίκα.

Τι ήταν το Bad Girl’s Room;

Σύμφωνα με το Rolling Stone, στο διαμέρισμα του performer στο Δυτικό Χόλιγουντ υπήρχε ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με ηχομόνωση, όπου ο Marilyn Manson βασάνιζε γυναίκες ψυχολογικά. Το συγκεκριμένο δωμάτιο ήταν γνωστό ως Bad Girl’s Room και σύμφωνα με όσα ήρθαν στο φως της επιφάνειας η ύπαρξη του συγκεκριμένου δωματίου ήταν ένα κοινό μυστικό.

Ο πρώην βοηθός του, Ράιαν Μπράουν, που συνεργαζόταν με τον τραγουδιστή για 8 χρόνια αρνείται ότι είδε γυναίκες να κλείνονται στο «Bad Girl’s Room», αλλά δεν αρνείται την ύπαρξή του καθώς συμπλήρωσε πως ήταν γνωστό ότι έτσι το έλεγαν όλοι.

Συνεργάτες και πρώην σύντροφοί του δήλωσαν στο περιοδικό πως ο τραγουδιστής χρησιμοποιούσε αυτόν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ώστε να “εξορίζει” γυναίκες, να τις κρατάει επί ώρες αιχμάλωτες προκειμένου να τις τιμωρήσει για τα παραμικρά «παραπτώματα» και να τις βασανίζει.

Η Άσλεϊ Γουόλτερς, πρώην συνεργάτιδά του που μεταξύ άλλων τον έχει μηνύσει για σεξουαλική επίθεση, δηλώνει ότι ο Marilyn Manson απολάμβανε να μιλάει σε τρίτους σε άλλους για αυτό το δωμάτιο.

Μάλιστα, η ίδια δήλωσε ότι επανειλημμένα την είχε αναγκάσει να μείνει για ώρες σε αυτό τον χώρο, που έχει περίπου το μέγεθος δοκιμαστηρίου, όταν διατηρούσαν σχέση.

«Στην αρχή το έκανε να ακούγεται cool. Μετά, το έκανε να ακούγεται πολύ τιμωρητικό. Ακόμη κι αν ούρλιαζα, κανένας δεν θα με άκουγε. Στην αρχή παλεύεις και εκείνος απολαμβάνει την πάλη. Έμαθα να μην το παλεύω, γιατί του έδινα αυτό που ήθελε. Απλά πήγαινα κάπου αλλού με το μυαλό μου», περιέγραψε στο Rolling Stone.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Marilyn Manson έχει παραδεχτεί την ύπαρξη του δωματίου σε συνέντευξή του δηλώνοντας πως εκεί κλειδώνει τα «κακά κορίτσια». Ωστόσο, αρνείται τις φήμες για την περιγραφή του δωματίου, αλλά και τις κατηγορίες με τον δικηγόρο του να δηλώνει για τον ίδιο:

“Προσπαθούν απεγνωσμένα να συνδέσουν το όνομα του πελάτη μου με κατασκευασμένους λογαριασμούς που κάνουν λόγο για κακοποίηση”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marilyn Manson (@marilynmanson)

Έσμε Μπιάνκο: “Ένιωθα σε άμεσο κίνδυνο την ζωή μου”

Η ηθοποιός του Game of Thrones, Έσμε Μπιάνκο, διατηρούσε για ένα χρονικό διάστημα σχέση με τον Marilyn Manson και δήλωσε μεταξύ άλλων στο Rolling Stone πως ένιωσε ότι η ζωή της βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο.

Η Έσμε Μπιάνκο δηλώνει ότι συχνά την κακοποιούσε λεκτικά, της στερούσε την τροφή και τον ύπνο, την δάγκωνε, την έκοβε, της προκαλούσε ηλεκτροπληξία, τη μαστίγωνε χωρίς τη συγκατάθεσή της και τη βίαζε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους που διήρκεσε 2 χρόνια.

Μάλιστα η ηθοποιός λέει ότι κατά τη διάρκεια ενός τρομακτικού και τραυματικού επεισοδίου ο Marilyn Manson έπιασε ένα τσεκούρι και την κυνηγούσε στο διαμέρισμα, ανοίγοντας τρύπες στους τοίχους με την ηθοποιό να αναφέρει χαρακτηριστικά επί του θέματος:

«Αυτή ήταν η τελευταία σταγόνα για εμένα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έσμε Μπιάνο έχει κάνει μήνυση στον performer για σεξουαλική επίθεση και sex trafficking λέγοντας μάλιστα πως το να φύγει «ήταν η καλύτερη προσπάθειά μου για να επιβιώσω».  

Τέλος, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι ακόμη εκκρεμούν κατηγορίες εις βάρος του Marilyn Manson, ενώ ο ίδιος παραδόθηκε στην αστυνομία τον περασμένο Ιούλιο και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση. Ωστόσο, στο τελευταίο του post στο Instagram που δημοσιεύτηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2021 ο Manson τοποθετήθηκε επί του θέματος τονίζοντας ότι σε όλες τις σχέσεις του υπήρχε συναίνεση.

“Προφανώς, η ζωή και η τέχνη μου έχουν εδώ και καιρό αποτελέσει μαγνήτες αμφισβήτησης, αλλά οι πρόσφατες κατηγορίες για εμένα είναι μία απαίσια διαστρέβλωση της αλήθειας. Οι προσωπικές μου σχέσεις ήταν πάντοτε συναινετικές με άτομα που είχαν παρόμοιες αντιλήψεις με εμένα. Ασχέτως του πώς και γιατί οι άλλοι επιλέγουν να παρομοιάσουν διαφορετικά το παρελθόν, αυτή είναι η αλήθεια”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Marilyn Manson.

Έκτοτε, ο ίδιος δεν έχει κάνει κάποιο άλλο post στον προσωπικό του λογαριασμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marilyn Manson (@marilynmanson)

Πηγή κεντρικής εικόνας: WikiMedia Commons

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;